Свържете се с нас

Адрес: София, България, ул. Лея Иванова 2, 1700

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Съдържанието на уебсайта: https://idea.bg/projects/ отговаря на Закона за защита на личните данни и свързаната с него законова рамка. Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви информира за начина, по който обработваме вашите лични данни и вашите права за контрол на тези действия.

ДОГОВОРЕНОСТИ И ОТГОВОРНОСТИ

Приемайки Политиката за поверителност на Идеа Интернешънъл EOOД  чрез Idea и следвайки избраните от вас услуги, вие доброволно се съгласявате личните ви данни да бъдат автоматично обработвани за маркетингови цели. Идеа Интернешънъл EOOД  си запазва правото да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще информира своите клиенти по подходящ начин.

Идеа Интернешънъл EOOД  не обработват лични данни за лица под 18 години без съгласието на техните родители или законни представители.

Идеа Интернешънъл EOOД  се стреми да ви предостави достъпна и полезна информация на Сайта. Обработвайки личните ви данни и по отношение на поверителността му, ние подготвяме съдържание, което ще да съответства на вашите потребителски предпочитания. Идеа Интернешънъл EOOД  използва вашите лични данни само за целите, за които се събират.

Сигурността на Сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загубата, унищожаването, проникването, промяната или разпространението на вашите данни от неоторизирани лица. Идеа Интернешънъл EOOД  не носи отговорност за защита на данните извън обичайните мерки. След като изпълни целта, за която сме събрали вашите данни, Идеа Интернешънъл EOOД  ги унищожава, освен ако законът не налага друго.

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО ПРОЦЕСИРАМЕ

Личните данни, които получаваме от вас, зависят от услугата, която сте избрали. Те се предоставят на доброволна основа и са насочени към персонализиране на сайта, ако сте избрали подобна услуга. Тези лични данни могат да бъдат:

  • Първо и последно име

  • Електронна поща;

  • Адрес за контакт;

  • Телефон за връзка

  • Потребителско име

  • Парола.

УПОТРЕБА НА БИСКВИТКИ

Бисквитките са малки файлове с информация, които се съхраняват във вашия интернет браузър или твърд диск, когато посещавате Сайта. Бисквитките позволяват на Идеа Интернешънъл EOOД   да подобри Сайта, така че да съдържа най-полезната информация за вас, когато го посещавате. С бисквитките предоставяме персонализирана информация, която е достъпна само за вас. Повечето интернет браузъри ви позволяват да контролирате използването на бисквитки.

Някои бисквитки обаче се запазват при отваряне на Сайта, без да можем да поискаме вашето съгласие. Приемането на други бисквитки изисква вашето съгласие.

Сайтът използва следните бисквитки:

– бисквитки за сесия;

– Изскачаща бисквитка

– бисквитка за уеб трафик

– бисквитка за поверителност.

Можете да настроите вашия интернет браузър, така че да не запазва бисквитките или да изтрива предварително запазени бисквитки. Ако искате да се възползвате от тези функции, моля, свържете се с производителя на вашия интернет браузър.

Идеа Интернешънъл EOOД  не носи отговорност, ако браузърът, който използвате, не поддържа функционалността за контрол на използването, неспазване или изтриване на запазени бисквитки. В случай че деактивирате съхранението на бисквитки или изтриете вече запазени, в зависимост от техния тип, е възможно да се наруши функционирането на Сайта.

GOOGLE АНАЛИТИКС

Сайтът използва Google Analytics, уеб базирана услуга, предоставена от Google Inc. („Google“). Google Analytics използва бисквитки, които се съхраняват на вашия компютър. Бисквитките позволяват тематично и персонализирано съдържание, като подготвят отчети и анализират вашата активност, когато посещавате Сайта.

Проследяване на реклами от GOOGLE ADS

Сайтът използва Google Ads Tracking – уеб базирана услуга, предоставена от Google Inc. („Google“). Google Ads използва бисквитки, които се съхраняват на вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизиране и персонализиране на промоционалното съдържание, което получавате, като подготвите анализ на вашето взаимодействие със Сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за активността на вашия сайт (включително вашия IP адрес) се прехвърля и съхранява на сървър на Google. Google предоставя данните или възлага обработването на трети страни само ако е подходящо и доколкото приложимото законодателство не го забранява.

Google не обвързва вашия IP адрес с никакви други данни, които обработва. Анонимността на вашия IP адрес на Сайта се постига чрез кодирането му в държавите-членки на Европейския съюз и страните по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение, пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на сървъра в САЩ и там да бъде съкратен.

FACEBOOK PIXEL

Сайтът използва Facebook Pixel Tracking – уеб базирана услуга, предоставяна от Facebook. Facebook Pixel Tracking използва бисквитки, които се съхраняват на вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизиране и персонализиране на промоционалното съдържание, което получавате, като подготвите анализ на вашето взаимодействие със Сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за вашата активност на Сайта (включително вашия IP адрес) се прехвърля и записва на сървър на Facebook. Facebook предоставя данните или ги възлага на трети страни само ако това е подходящо и стига приложимият закон да не го забранява.

Facebook не обвързва вашия IP адрес с никакви други данни, които обработва. Анонимността на вашия IP адрес на Сайта се постига чрез кодирането му в държавите-членки на Европейския съюз и страните по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение, пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на сървъра в САЩ и да се съхранява там.

ВАШИТЕ ПРАВА

Ако сте разрешили обработването на вашите лични данни от Идеа Интернешънъл EOOД , по всяко време имате следните опции:

– Достъп до предоставените от Вас лични данни и информация, свързана с обработката му.

– Изтрийте, коригирайте или блокирайте личните си данни при обработка противно на Закона за защита на личните данни;

– Отказ за получаване на електронен бюлетин и електронни маркетингови комуникации.

Тази опция може да се упражнява чрез изпращане на имейл на: OFFICE@IDEA.BG или чрез изпращане на писмо на адрес за кореспонденция: ул. Лея Иванова 2, 1700 София, България, за Идеа Интернешънъл EOOД  .

КОНТАКТИ ЗА ВЪПРОСИ

Ако имате въпроси за това как обработваме вашите лични данни или свързани с тях проблеми, моля, свържете се с нас по един от следните начини:

– Обадете се на +359 898 67 90 60

– Имейл: OFFICE@IDEA.BG  или

– Изпратете писмо до: ул. Лея Иванова 2, 1700 София, България, за Идеа Интернешънъл EOOД.

Когато се свързвате с нас, моля, не забравяйте да предоставите вашата информация за контакт, за да улесните процеса.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]