За нас

IDEA

В желанието си да създава завладяваща атмосфера и страстта за откриване на неизвестното, IDEA често предприема многостранен подход към своята гама от проекти. Повече от десетилетие предоставяме услуги за интериорен дизайн на фирми от цяла Европа. Базирана в гр. София, фирмата специализира в много различни видове проекти – от хотелиерство и ресторантьорство през жилищни и публични пространства до яхти. Създаването на уникална и индивидуална концепция за всеки проект е в основата на нашия успех.

От цялостната визия до най-дребния детайл, естетичната концепция поражда и създава самият дизайна. Плавното съчетаване на технология, изработка и дизайн се отразява в нашите проекти, които обикновено комбинират висококачествени технологични решения, специални ръчно изработени ефекти, осветление, и мебели.

За да предоставим нашата пълна гама от услуги, екипът на IDEA, съставен от 31 служителя, намиращ се в нашият централен офис в София, в момента работи върху 24 идейни и работни проекти.

Настоящите не проекти включват ресторант в Mayfair, два апартамента в центъра на Лондон, две къщи в Essex, апартамент в Париж, резиденция в Москва, нощен клуб в Берлин, салон за красота в Gent, 80-футова яхта, ситуирана в Истанбул, както и дизайна на 3 частни самолета Bombardier.