idea interioren dizayn

За нас

IDEA

В желанието си да създава завладяваща атмосфера и страстта за откриване на неизвестното, IDEA често предприема многостранен подход към своята гама от проекти. През последните 10 години, ние предоставяме услуги за интериорен дизайн на фирми от цяла Европа.

Основана през 2004 г. и със седалище в гр. София, фирмата специализира в много различни видове проекти – от хотелиерство и ресторантьорство през жилищни и публични пространства до яхти. Създаването на уникална и индивидуална концепция за всеки проект е в основата на нашия успех.

От цялостната визия до най-дребния детайл, естетичната концепция поражда и създава самият дизайна. Плавното съчетаване на технология, изработка и дизайн се отразява в нашите проекти, които обикновено комбинират висококачествени технологични решения, специални ръчно изработени ефекти, осветление, и мебели.

За да предоставим нашата пълна гама от услуги, екипът на IDEA, съставен от 31 служителя, намиращ се в нашият централен офис в София, в момента работи върху 24 идейни и работни проекти.

Настоящите не проекти включват ресторант в Mayfair, два апартамента в центъра на Лондон, две къщи в Essex, апартамент в Париж, резиденция в Москва, нощен клуб в Берлин, салон за красота в Gent, 80-футова яхта, ситуирана в Истанбул, както и дизайна на 3 частни самолета Bombardier.