idea interioren dizayn

Mr Pizza
  • ALL PROJECTS

Mr Pizza

Mr. Pizza

С интериорен дизайн да се разкаже приказка за dolce vita, екстравагантна и витална, за модерни романтици – това е желанието на Алекс Ковачев и студио IDEA. Концепцията за лукса е пренесена сред омагьосана гора. Проектът „завърта“ всичко, както се завърта кристална топка. Градините са качени горе, а небето е свалено долу. Навсякъде са разпилени светулки и отражения.  Дизайнът е завъртян в Rock&Roll вихър, за да се създаде вълшебен оазис, гурме за всички сетива.

Ефектът WOW

Висящите градини. Създават приказен ефект и усещане за омагьосано място. Когато, както в случая, това е в модерна сграда в сърцето на града – въздействието е още по-засилено. Актуалното връщане към природата е интерпретирано с идеята за пищност и разкош.

Поетичността на осветлението. Следващо формите и релефите на висящите градини и дърветата, то ги подчертава и засилва усещането за загадъчност и мистериозност.

Комбинацията от дръзко предизвикателните алуминиеви столове Rock&Roll на студио Job за Seletti (превърнали традиционните метални градински мебели от 18 век в „hyper kitschy industry“ фантазия) с класическите кадифени тапицерии в небесни и земни нюанси. Това „залюлява“ интериора във времето, придавайки му едновременно тренди и timeless звучене.

Info

  • Date : 16.09.2018