idea interioren dizayn

Opera Sofia
  • ALL PROJECTS

Opera Sofia

Разположен в сърцето на София и в историческата сграда на Софийската опера, този клуб фокусира в себе си високата класа на сладкия живот и в традиционния, и в модерния смисъл на това понятие. Алекс Ковачев и студио IDEA деликатно обвързват концепцията за интериорния дизайн с идеята за театралността и пластичността на пространството. Класическата декоративност е комбинирана с чистите линии на мебелите по проект в графитени и черни нюанси, които напомнят строгостта на вечерното облекло в операта. Облицовките на стените, комбинацията от матови и блестящи повърхности, черно-белите фотографии и най-вече характерното сепариране също напомнят насладата от усещането в оперна зала.

Ефектът WOW
Полилеите, съставени от подвижни рингове, които образуват различни форми. Те са част от идеята за театралността и изменчивостта на интериора.
Барът, съставен от отделни модули – блок-маси. Върху тях барманите приготвят пред всеки клиент, поръчания от него коктейл. Така си част от общото преживяване, комфортно разположен в своята ложа.

Info

  • Date : 16.09.2018