idea interioren dizayn

The Door LA
  • ALL PROJECTS

The Door LA

Нашият втори проект в Града на ангелите. The Door е ресторант/бар в Западен Холивуд. Самото име насочва към концепцията на Алекс Ковачев и студио IDEA. А тя е  – с интериорен дизайн да се изрази богатството на усещанията пред една неотворена врата, тръпката от въпроса какво се крие зад нея, приглушения блясък на мистичното, полета на фантазията, почти чувственото удоволствие от предусещането на изненадата. Създадената версия на идеята за лукса кореспондира със специфичната красота на самото място и е есенция на елегантния начин да се наслаждаваш на живота. Интериорът предлага лежерна и комфортна обстановка за вечеря с лека музика, която с течение на нощта се превръща в динамична клубна среда.

Ефектът WOW

Кинетичната инсталация на тавана – модерен и в същото време поетичен акцент, част от концепцията за мистериозно изненадващото.

Импозантният бар, декориран тематично със златни елементи – дръжки за врати, и така придобиващ излъчването на огромно екстравагантно бижу.

ВИП зоната – отделена с въртящи се огледала, тя е едновременно приобщена и елегантно изолирана от останалото пространство.

Пищната театралност на входната зона – мистериозни тъмни завеси, бароково огледало, разкошен полилей и цяла стена, орнаментираната с декоративни чукчета за врата, захранват удоволствието от това да прекалиш красиво.

Info

  • Date : 30.09.2018