Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Дизайнът на офиса като артистичен манифест

Историите на успеха често започват от добрия дизайн на офиса – пространство за развитие, за вдъхновение, за комуникация и обмен на идеи. Животът в него трябва да е пълноценен, а служителите да имат усещане за смисъл и мисия – задължително условие за създаване на висок стандарт и добавена стойност. Разказваме ви за новия дом на IDEA – пространство, създадено с интериорно майсторство, съчетано с функционалност, следваща бизнес целите и визията на студиото. Тук влизаш с удоволствие и желание и ти се иска да останеш. Чувстваш се спокоен и енергизиран, работиш с настроение, потъваш в работата и времето минава неусетно.

Дизайнът на офиса като творческа визия

Дизайнът на работното пространство подсказва още от прага стила и стандарта на фирмата. Дръжката на вратата, коридорът и рецепцията, осветлението, настилката… езикът на интериорния дизайн е тих, но толкова красноречив и изразителен. Стъпка по стъпка, детайл след детайл – дизайнът на офиса разкрива артистичния манифест на фирмата и подсказва кои елементи са най-високо в нейната йерархия. Затова, при проектирането на новия дом на IDEA, целта e да се създаде луксозно и функционално пространство, което да осигури комфорт на служителите и в същото време да представи стила на работа и творческата визия на студиото.

Синхрон между елегантност и функционалност

Пристъпваме в офиса на IDEA – превъзходният синхрон между луксозен интериорен дизайн на офиса, най-високо ниво на функционалност и елегантност грабва от пръв поглед. Интериорът съчетава съвременно излъчване с вечен дизайн, който ще запази своята стойност във времето.  Цветовото решение е меко като кадифе с нюансирани, топли неутрални тонове. Тази изискана мекота продължава с овални стени, които сякаш успокояват работната динамика. Тук трябва да вдигнем поглед нагоре – таваните също са част от богатия интериорен сюжет с впечатляващи решения. Като във всеки проект на IDEA, дизайнерското акцентно осветление е истинско бижу в арсенала на креативните решения.

Дизайн на офиса 2

Дизайн на офиса – дизайн и функционалност

Най-доброто от интериорния дизайн на IDEA на едно място

В интериора са вписани със стил и въображение някои от запомнящите се дизайнерски  елементи от най-добрите реализирани проекти на IDEA. Дизайнът на офиса представя обхвата и качеството на работата на студиото. Той демонстрира подхода „до ключ“, който започва с грубата строителна площадка и завършва с най-малките детайли като чашите за кафе. И така както индивидуалните проекти се превръщат в повод за гордост на техните собственици, така и дизайнът на офиса на студиото е свидетелство за високата класа на IDEA и обобщава портфолиото на марката.

Дизайн на офиса 3

Дизайн на офиса – идеи

Дизайнът на офис – Зад кулисите на творческата лаборатория

Имаме рядката възможност да надникнем зад кулисите и да видим как се създават изключителните дизайнерски проекти на студиото.

Тръгваме от елегантната, флуидна рецепция – елемент, вдъхновен от дизайна за хотел InterContinental Sofia. Акцентното осветление и скулптираният таван са запазена марка на  студиото.

Преминаваме през коридора, но без усещане за тунел, защото повечето стени са стъклени, а огледалата, отразяващите повърхности и осветлението, играят със сетивата. Интересно е решението за тавана, оформен с фина, надиплена мрежа с цвят на мед, която нежно замрежва светлината и има ефект за акустиката.

Дизайн на офиса 4

Дизайн на офиса – модерен дизайн

В сърцето на дизайнът на офиса е конферентната зала. Големите панорамни прозорци, камина от цял ​​блок травертин, луксозно италианско осветление – Melogranoblu, шкафове с естествен седеф и елегантна декорация създават комфортна и гостоприемна работна среда.

Продължаваме към специалния шоурум – неговият гъвкав каталог с продукти вдъхновява процеса на проектиране и дава възможност на клиентите да видят, да докоснат и да усетят  богатството на предлаганите материали.

Стигаме до дизайна на офиса на Алекс Ковачев – класическият кабинетен стил тук е в модерна интерпретация, впечатляващ с контрастен черен таван и допълнен с топло дърво и корк, който има както естетическа, така и акустична функция.

Дизайн на офиса 5

Дизайн на офиса – предложения

Дизайн на офиса 6

Дизайн на офиса – стилно пространство

Открехваме вратата и на тоалетната за гости и тук ни очаква изненада – екстравагантното решение за фиброоптичен таван напомня изкушенията на нощния живот в интериорния дизайн на клуб „The Pearl“ – Берлин.

Преминаваме край функционални, светли, звукоизолирани офис помещения. Голямо предимство на тези работни места е прекрасният изглед към града през големи витрини – духът няма как да лети, ако му липсва простор.

Дизайн на офиса 7

Дизайн на офиса от IDEA

Дизайнът на офиса като творческа визия

Синхрон между елегантност и функционалност

Най-доброто от интериорния дизайн на IDEA на едно място

Дизайнът на офис – Зад кулисите на творческата лаборатория