Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Интериорен дизайн за домове

 

Ние можем да превърнем всеки тип апартамент, къща, вила, ваканционно жилище, резиденция или друг вид сграда в стилната, уютна и функционална крепост, за която винаги сте мечтали. Ако имате идея, но ви липсва време или възможност да я реализирате, нашият екип ще извърви всички крачки вместо вас – от скицирането на проекта, през боядисването и обзавеждането, до измиването на чашите и застилането на чаршафите.

ПРОЕКТИ

Домове

Разположено в един от най-престижните райони в София, с красива панорамна гледка, това имение превръща мечтата на собственика за големи панорамни прозорци и луксозен живот в спиращ дъха интериорен дизайн.

Домове

Sublime Bachelor Pad е жилищно пространство с площ от 120 квадратни метра, разположено в кв. Изгрев, град София.

Домове

Marvellous Penthouse е проект за дом, реализиран от студио IDEA в град София .

Домове

Разположена в един от най-престижните южни квартали на Плевен, тази къща е сбъдната мечта за луксозен и модерен дом, който дава на собствениците си възможност и за уединение, и за приятно общуване с приятели.

Домове

Красивата нишка на историята на Mountain Chalet, която тръгва от детските години на собственика, преминали под дървения чардак на дядовата му къща, е достатъчно здрава, за да се превърне в движеща сила на проекта.

Домове

Първите стъпки в сградата са от ключово значение за общото впечатление. Посреща ни стилен интериорен дизайн в духа на модерната класика, който обещава висок клас обитаване.

Домове

Още с влизането в ефектното антре на този луксозен апартамент се усеща артистизмът на обзавеждането.

Домове

Луксозният имот е разположен в столицата, но обитателите му намират комфорт и уют в усещането за докосване до природата чрез всеки елемент на интериорния дизайн.

Домове

Разположена в един от най-престижните южни квартали на Плевен, тази къща е сбъдната мечта за луксозен и модерен дом, който дава на собствениците си възможност и за уединение, и за приятно общуване с приятели.

Домове

Caeri House e частен дом създаден с ясната концепция да бъде съвременна, луксозна, безкомпромисно комфортна фамилна резиденция с космополитна атмосфера.

Домове

Oсобено характерен е начинът, по който космополитният дух на дизайна взаимодейства с конкретното място – изграждайки цялата интериорна концепция около историческото минало на местността

Домове

Glam House е проект за интериорен и светлинен дизайн на къща с площ 2200 квадратни метра, намираща се в Камбаните.

Домове

Timeless стилистика и усещане за вечност, уют и близост до природата – така може да се опише този проект с площ над 2000 квадратни метра в село Рударци

Домове

Pied-A-Terre е жилищен проект в София, България, в рамките на който екипът на IDEA се грижи както за общата техническа концепция, така и за всички интериорни детайли.

Домове

Stunning Apartment е проект за жилищно пространство от 450 квадратни метра, завършен от екипа на Интериорно студио IDEA през 2017.

Домове

Penthouse Berlin е проект за интериорен и светлинен дизайн на жилищно пространство с площ от 200 квадратни метра, разположено в центъра на германската столица.

Домове

Immaculate Home е къща с площ 1000 квадратни метра, разположена в софийския квартал Бояна.

Домове

Timeless House е просторно жилищно пространство от градски тип, разположено в град София, върху което студио IDEA работи през 2017.

Домове

Millenium Apartment е жилищно пространство, съставляващо част от небостъргача Милениум Център в София, България.

Домове

В работата си по проекта Private Residence, IDEA изпробва предизвикателствата пред модерната градска къща не само като интериорен дизайн, но и като архитектура.

Домове

Modern Family House е еднофамилна къща в Банкя, България.

Домове

Красивите орнаментирани детайли, разделителните подове и декоративни тоскански колони допринасят за впечатляващия вид на сградата, а фронтонът представлява изящен завършек на проекта.

Домове

Magnificent Apartment е футуристично жилище, облагородено с материали с класическо излъчване, намиращо се в квартал Изгрев.

Домове

Urban Chic е проект за еднофамилна жилищна сграда от висок клас в Студентски град в София.

Домове

След огромната реконструкция, при която са премахнати вътрешни сепариращи стени, обемът на тази софийска къща е окрупнен и обогатен с естествена светлина.

Домове

Този естетски пристан за щастливи дни се намира се в центъра на град Ловеч.

Домове

Essex House е интериорен проект за жилище с площ 850 квадратни метра, разположено в едноименното графство в Източна Англия и завършено от студио IDEA през 2015 година.

Домове

Moscow House e жилищно имение в Москва, събиращо в себе си обща площ от 1,170 квадратни метра.

Домове

Камината и високото огледало зад нея, лампериите и касетираните врати са онези детайли в интериорния дизайн, които носят сладостта и класическия шик на времето в това автентично парижко жилище на avenue Foch.