Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Интериорен дизайн за домове

 

Ние можем да превърнем всеки тип апартамент, къща, вила, ваканционно жилище, резиденция или друг вид сграда в стилната, уютна и функционална крепост, за която винаги сте мечтали. Ако имате идея, но ви липсва време или възможност да я реализирате, нашият екип ще извърви всички крачки вместо вас – от скицирането на проекта, през боядисването и обзавеждането, до измиването на чашите и застилането на чаршафите.

ПРОЕКТИ

Домове

Разположено в един от най-престижните райони в София, с красива панорамна гледка, това имение превръща мечтата на собственика за големи панорамни прозорци и луксозен живот в спиращ дъха интериорен дизайн.

Домове, Проекти в продажба

Разположен в сърцето на Бургас, имотът от 793 квадратни метра предлага спираща дъха гледка към южния плаж.

Домове, Проекти в продажба

ИДЕА пое предизвикателството да създаде пространство, което е висока класа събрана само в 48кв.м.

Домове

Къща разположена в София, България – зашеметяващ имот, обхващащ над 900 кв.м.

Домове

Sublime Bachelor Pad е жилищно пространство с площ от 120 квадратни метра, разположено в кв. Изгрев, град София.

Домове

Marvellous Penthouse е проект за дом, реализиран от студио IDEA в град София .

Домове

Красивата нишка на историята на Mountain Chalet, която тръгва от детските години на собственика, преминали под дървения чардак на дядовата му къща, е достатъчно здрава, за да се превърне в движеща сила на проекта.

Домове

Първите стъпки в сградата са от ключово значение за общото впечатление. Посреща ни стилен интериорен дизайн в духа на модерната класика, който обещава висок клас обитаване.

Домове

Още с влизането в ефектното антре на този луксозен апартамент се усеща артистизмът на обзавеждането.

Домове

Луксозният имот е разположен в столицата, но обитателите му намират комфорт и уют в усещането за докосване до природата чрез всеки елемент на интериорния дизайн.

Домове

Разположена в един от най-престижните южни квартали на Плевен, тази къща е сбъдната мечта за луксозен и модерен дом, който дава на собствениците си възможност и за уединение, и за приятно общуване с приятели.

Домове

Caeri House e частен дом създаден с ясната концепция да бъде съвременна, луксозна, безкомпромисно комфортна фамилна резиденция с космополитна атмосфера.

Домове

Oсобено характерен е начинът, по който космополитният дух на дизайна взаимодейства с конкретното място – изграждайки цялата интериорна концепция около историческото минало на местността

Домове, Проекти в продажба

Най-новият ни проект, разположен в сърцето на Лондон, разполага с впечатляващите 210 кв. м жилищна площ, която е внимателно проектирана, за да създаде усещане за простор и хармония.

Домове

Stunning Apartment е проект за жилищно пространство от 450 квадратни метра, завършен от екипа на Интериорно студио IDEA през 2017.

Домове

Penthouse Berlin е проект за интериорен и светлинен дизайн на жилищно пространство с площ от 200 квадратни метра, разположено в центъра на германската столица.

Домове

Immaculate Home е къща с площ 1000 квадратни метра, разположена в софийския квартал Бояна.

Домове

Millenium Apartment е жилищно пространство, съставляващо част от небостъргача Милениум Център в София, България.

Домове

Magnificent Apartment е футуристично жилище, облагородено с материали с класическо излъчване, намиращо се в квартал Изгрев.

Домове

Този естетски пристан за щастливи дни се намира се в центъра на град Ловеч.