Интериорен дизайн по мярка

Интериорен дизайн по мярка

През последните 20 години студиото на Алекс Ковачев – IDEA, създава интериорни проекти на световно ниво, в цял свят.

За нас е изключително важно да създаваме дизайн, който преминава красиво през времето и не губи своите актуалност и блясък.
Затова и проектите ни впечатляват с timeless дизайн – приемаме работата си като дългосрочна инвестиция в добрия живот. Не следваме сляпо тенденции. Владеем в дълбочина философията на лукса – ненатрапчив, дискретен, вплетен органично в тъканта на пространството.

Създаваме пространства, богати на емоции. И много лични. Вижте ги:

Как работим

Мисията ни е да предаваме на нашите клиенти абсолютно завършени интериорни пространства, на световно ниво.

Безупречният дизайн, който екипът ни произвежда, е печелил десетки международни награди. Проектите ни са изготвени изцяло спрямо нуждите и изискванията на нашата взискателна клиентела – ние сме добри слушатели и това едно от предимствата, което ни отличава. Всеки проект започва с лични разговори с клиента, за да разберем и вникнем в същността на неговите желания и за да гарантираме, че крайният резултат ще съвпадне напълно с тях.

Прецизни технически проекти и спецификации, прозрачни и коректни бюджети, както и цялостна грижа за изпълнението на проектите ни са само част от причините IDEA да се развие и утвърди през годините както в България, така и на международно ниво.

Вярваме, че трябва да спестим на клиента неприятните ангажименти, които предхождат щастливия момент от влизането в красивия нов дом. Нашият професионален екип в отдел “Проджект мениджмънт” се грижи напълно за целия процес на превръщане на проекта в реалност – без разговори с майстори и доставчици!

Начална концепция

Този етап включва разработване на първоначалната концепция, разпределение и разработка на мудбордове, цветни и материални схеми – всички  представени с прецизни 3D-визуализации.

Инженерни чертежи

Tози етап от работата по даден проект включва разработката на инженерни чертежи и всички задания за специалности като ел. ВиК, ОВиК и конструкции. Чертежите за оборудване и мебел се изготвят или координират със съответните инженери.

Планиране и логистика

Етапът включва тръжни процедури и запитвания за доставчици и изпълнители, планиране на логистика, изготвяне на линеен график, а при необходимост и cost engineering. Крайния резултат на този етап е детайлен бюджет за одобрение от клиента.

Изпълнение

Екип от специалисти и инженери на интериорно студио IDEA се ангажира с координиране на процесите и качеството на изпълняваните дейности на обекта. Етапът приключва с издаването на завършения проект – в срок и с безупречно качество.

Разкажете ни за своя проект

Споделете с нас мечтата си за Вашия нов проект. Свържете се с нас:

Name
Email
Subject
Your message

Доверете се на IDEA, за да има блясък и дълбочина емоцията, наречена интериор!