Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

Жилищен интериорен дизайн – тайната на перфектния дом

Ако живеете в голям блок, вероятно голяма част от апартаментите в него са като вашия – имат диван тук, такава кухня там, маса и столове в онзи ъгъл. И когато отидете на гости, се чувствате почти като вкъщи, само дето секцията е различна… Възможно ли е вашият дом да е наистина уникален, но и удобен точно за вас, и точно по ваш вкус? Напълно възможно е, разбира се, с услугата жилищен интериорен дизайн.

Да наемете професионалист, който да направи проект за  жилищен интериорен дизайн специално за вас, има изключително много предимства. Ето какво може да ви предложи екипът от професионалисти в ИДЕА.

Какво е жилищен интериорен дизайн

Жилищен интериорен дизайн 1 - изключително много предимства

Жилищен интериорен дизайн – превърнете мечтите си в реалност

Целта на всеки жилищен интериорен дизайн е да се създаде схема на обзавеждането на дома, която е както функционална, така и естетически привлекателна.

Всъщност, когато става въпрос за жилищен интериорен дизайн на едно пространство, неговата роля не е много по-различна от ролята на архитектурата. Ако архитектът мисли за подходящо и функционално разпределение на пространствата, то специалистът по жилищен интериорен дизайн измисля богато и вдъхновяващо обзавеждане, което е едновременно практично, красиво, стилно и персонализирано, за да превърне голите стени в приятно за живеене място.

Всеки професионалист по жилищен интериорен дизайн трябва да мисли за много неща едновременно, защото красивите мебели далеч не са всичко, от което имате нужда в дома си. За тази цел се използват някои от най-новите дизайнерски техники. Нека разгледаме по-отблизо как наемането на специалист по жилищен интериорен дизайн може изцяло да промени живота ви.

Жилищен интериорен дизайн – за максимална функционалност

Ако си мислите, че най-важното у дома са мебелите, грешите. Всеки професионалист по жилищен интериорен дизайн ще ви каже, че най-важна е функционалността. В недобре проектирания дом липсва пространство, дори ако е огромен. И обратно, перфектният жилищен интериорен дизайн може да ви даде всички удобства и в най-малкия апартамент. Ще имате удобни пътеки за преминаване от едно място до друго, функционални работни места, достатъчно място за вещите си и за времето със семейството – това може да очаквате, когато вашият жилищен интериорен дизайн е създаден от специалист.

В проектите за жилищен интериорен дизайн тези неща се постигат, като се използват различни дизайнерски знания и умения, свързани с планирането на пространствата, подбора на мебелите, осветлението, цветовете, декорациите.

Жилищен интериорен дизайн – специално за вашия начин на живот

За всеки професионалист по жилищен интериорен дизайн е важно да научи какъв е начинът ви на живот. Това ще му помогне да разбере на какво държите и от какво имате нужда у дома, за да може да създаде персонализиран жилищен интериорен дизайн с всички удобства и целия уют, който искате. Благодарение на тази информация, специалистът по жилищен интериорен дизайн ще планира пространствата, зоните разпределението и вида на мебелите, дори цветовете. Може също така да включи във вашия жилищен интериорен дизайн и някои архитектурни промени, например да отдели банята от тоалетната, да превърне кухнята в спалня, да премести кухненските шкафове в друга стая, да организира място за домашен офис или по-голямо пространство за събиране на семейството… Такива промени често се правят при създаване на персонален жилищен интериорен дизайн, но те винаги са свързани с допълнителни познания по архитектура, електро- и ВиК инсталации и други инженерни области.

Добрата новина за всеки, които поръча жилищен интериорен дизайн от ИДЕА е, че разполагаме със специалисти във всяка една от изброените области. Те работят заедно, в екип, което прави работата по създаване и реализиране на жилищен интериорен дизайн много по-бърза и качествена, като ви спестява времето и нервите по търсене на различни майстори и съгласуване на дейността им.

Жилищен интериорен дизайн – според бюджета ви

Жилищен интериорен дизайн 2 - най-модерен стил

Жилищен интериорен дизайн – естетика и вкус

Едно от най-големите притеснения на нашите клиенти е убеждението, че създаването на персонален проект за жилищен интериорен дизайн не е по джоба им. Всъщност една от най-важните задачи на специалиста по жилищен интериорен дизайн е да съобрази плановете си с вашия бюджет. Нещо повече, тъй като в екипа на ИДЕА има разнообразни специалисти, ние можем да намерим оригинални и креативни решения за всеки проблем в дома ви, като се грижим вашият жилищен интериорен дизайн да не излиза от зададения от вас бюджет. Разбира се, крайните решения по детайлите и реализирането на вашия жилищен интериорен дизайн ще вземете самите вие, но винаги можете да разчитате на професионални идеи, съвети и концепции, чак докато не стигнем заедно до перфектно изглеждащ и функциониращ дом, специално за вас.

Жилищен интериорен дизайн – за перфектна естетика

При работа със специалисти по жилищен интериорен дизайн може да ви се стори, че приличат малко на вълшебници – схлупената стара къща или апартамента на груб строеж изведнъж оживяват и се превръщат в дома на мечтите ви по начин, който никога не можете да измислите. Всъщност професионалистите в областта на жилищен интериорен дизайн винаги ви дават повече, отколкото сте очаквали от дома си – и във функционален, и в естетически аспект.

В проекта за жилищен интериорен дизайн на вашия дом ще разцъфнат любимите ви цветове, съчетани по перфектен начин; ще се появят страхотни текстури, които да създадат богато усещане; ще се наредят страхотни мебели и декорации, за които не сте се сещали досега. И всичко това ще бъде съчетано в перфектен баланс и симетрия. В идеалния за вас жилищен интериорен дизайн спалнята ще бъде точно толкова успокояваща, колкото искате; в хола ще има всичко за ежедневието ви; няма да ви се иска да излизате от кухнята, която ще е красива и практична; банята ще е удобна за всеки член на семейството. И през цялото време, и във всеки ъгъл видът на дома ви ще бъде като от списание. И като от мечтите ви.

Жилищен интериорен дизайн – още няколко важни аспекта

Жилищен интериорен дизайн 3 - перфектно изглеждащ дом

Жилищен интериорен дизайн – перфектен баланс и симетрия

Професионалният жилищен интериорен дизайн ще направи дома ви безопасен, което е особено важно, ако имате малки деца или домашни любимци. Освен това добрият жилищен интериорен дизайн позволява жилището да се поддържа лесно, тъй като изборът на материали ще зависи изцяло от вашия начин на живот и навици.

И не на последно място, професионалният жилищен интериорен дизайн ще създаде в дома ви точно онова настроение, което винаги сте искали. В зависимост от плана за жилищен интериорен дизайн, можете да живеете в плажен дом, в луксозен дворец, в цветна къща или в изискан хотел – всичко зависи от вашите желания и вкусове. А добрият жилищен интериорен дизайн ще ви го осигури без пропуски и без неприятни преживявания.

Жилищен интериорен дизайн от ИДЕА

Не забравяйте, че освен да създаден план за вашия жилищен интериорен дизайн, в ИДЕА можем и да го реализираме изцяло. За вас ще остане само да наредите вещите си и да заживеете в дома на мечтите си.

 

Какво е жилищен интериорен дизайн

Жилищен интериорен дизайн – за максимална функционалност

Жилищен интериорен дизайн – специално за вашия начин на живот

Жилищен интериорен дизайн – според бюджета ви

Жилищен интериорен дизайн – за перфектна естетика

Жилищен интериорен дизайн – още няколко важни аспекта

Жилищен интериорен дизайн от ИДЕА