Мillenium apartment

Мillenium apartment

Да успееш да превърнеш красивата гледка в органична част от звученето на интериора е висша форма на дизайнерско умение. С работата си върху този апартамент в Милениум тауър правим точно това. Превеждаме идеята за безкрайните перспективи, отблясъците на небето, облаците, силуетите на града и Витоша на езика на лукса и комфорта. Търсим изтънчени, подобни на бижута и заимствани от природата форми. Наслагваме два нюанса – на яркото, блестящо присъствие и на дискретното, наподобяващо мираж.

Перспективите удължихме с огледала. Щриховахме интериора с фините златни контури на мебелите и аксесоарите. Комбинирахме мрамори, които напомнят нежна морска пяна, полилеи като замръзнали в причудливи форми водопади или планински кристали, тапети и текстили с принтове, разцъфнали като приказни градини, стъклени панели със заскрежен ефект, зелена растителна стена. Така разказваме красотата на природата със софистицирани предмети и материали на лукса. Това е дизайн за модерни романтици и градски хедонисти. Новото supernatural, което подхранва фантазиите.

WOW ефект

Удължените с огледала и стъклени прегради перспективи.

Полилеите на LASVIT и SERIP в причудливи природни форми, насищащи атмосферата с  кристални отблясъци и поетичност.

Благородният лукс на настилките – камък Nero Portoro и Calacata Oro в антрето, паркет масив с каменни елементи Nero Portoro в дневната, кожени подови плочки PrideDesign – Next Step Sabia в master bedroom.

Финият месингов детайл на мебелите и аксесоарите по проект.

Антрето – феерия от отражения и изящни природни форми, постигната с тапицирана ламперия, каширана с текстил на DEDAR, и гипсови пластики.

Комфортът и timeless елегантността на мебелите на GLAS ITALIA, REFLEX ANGELO, ROBERTO CAVALLI, FENDI, BAXTER

Info