Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Проект:

Beauty Salon

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Категория
Публични пространства
За проекта

БЪЛГАРИЯ, ГР. РУСЕ / 145 КВ.М.

Сляхме красиво минало и елегантното настояще, за да създадем този светъл, просторен и по дамски класен интериор за фризьорски салон в гр. Русе.
За да превърнем просторното помещение на две нива в елегантно, комфортно място, със свой собствен дух и индивидуалност, заложихме на светлината. Функционално съчетахме естествената светлина от големите прозорци и изкуствената от модерната осветителна скара, за да създадем сцена, на която разгърнахме интригуващото интериорно съчетание на стилните мебели с изчистена форма и меки текстури и метала дискретно кореспондиращ с търговското и индустриално минало на града. Усещането за уют донесе топлината на дървото в интериора, а стъклото в многото си форми придава ефирност на иначе големите елементи на интериора, като стълбище и рецепция.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Вдъхнови ни архитектурата на този красив град, заложихме на изчистени форми, нежните топли цветове, романтични релефни тапети, класическите рамки и обли архитектурни форми, които съчетахме с модерни огледала, мека мебел, осветление. Така създадохме елегантна хармония между модерното и класическото.