Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Evergreen House

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове
About This Project

Къща разположена в София, България – зашеметяващ имот, обхващащ над 900 кв.м. Интериорният привкус на този дом е “evergreen” съвременна класика, съчетаваща модерни дизайнерски елементи с класически нотки, които създават атмосфера на непреходност.

Марките, които са помогнали да сглобят пъзела са Arte Veneziana, Capitol Collection, Oasis Group, Porta Romana, Opera Contemporary, Pedrali, VOLPI и Vispring.

От момента, в който стъпите в този имот, ще бъдете посрещнати от изобилие от естествена светлина, подчертаваща спиращите дъха гледки към околния пейзаж. Пространството е проектирано да увеличи максимално светлината и пространството, осигурявайки усещане за откритост и спокойствие.

Всяка стая в този имот е внимателно подбрана, за да създаде уникална атмосфера. Уютната всекидневна разполага с удобни места за сядане, идеални за отдих и забавление на гостите, докато трапезарията предлага елегантна и интимна обстановка за организиране на вечери. Луксозните спални разполагат с най-добрите легла в света – Vispring., което гарантира спокоен нощен сън.