Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Living in Paradise

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове
About This Project

За проекта

Living in Paradise е забележителен проект на частен дом, вдъхновен от вечната тема за рая. Интериорът на имота е базиран на изследването ни за изобразяването на рая в изкуството и се основава на мисълта „Как би изглеждал раят днес, ако той беше къща?“.
Интериорът излъчва спокойствие и съчетава в себе си белите и златисто-бежови тонове на небето. Палитрата на цветовете е избрана така, че да предизвика усещане за разходка сред облаците, а визуалната изтънченост на дизайна превръща този дом в истинско райско убежище.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

В Living in Paradise се опитахме да пресъздадем рая чрез внимателно подбрани елементи в интериора. Светлината играе ключова роля в реализирането на проекта – топлият ѝ отблясък, залегнал върху златистите нюанси, създава атмосфера, която пленява посетителите. Вдъхновението от облаците се преплита с финес и грация в текстила и декорациите, което допълнително повишава чусвството за безкрайност и свобода, а съчетанието на брандовете Baxter, Trussardi, Galotti&Radice и Serip в интериора още повече усилва усещането за „Земен рай“.
Крайният резултат e съчетание на лукс и домашен уют, който създава усещането за съвършена хармония и живот сред природата.