Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

London Chic

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Проекти в продажба
About This Project

БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ / бул. Скобелев

Този елегантен, луксозен дом е разположен в сърцето на града.
Апартаментът е ситуиран на ет. 2 от 6 – етажна сграда. Високи тавани (2.70 м.) с висок клас алуминиева дограма, ролетни комарници, висок клас топло- и шумоизолация, позволяват да се отпуснете и максимално да се насладите на уюта на дома след забързания ден.
Комфорт, безкомпромисна функционалност и интериорно майсторство превръщат тези 115 кв в стилен дом с всичко необходимо за съвременния градски човек: коридор с представително антре, 2 спални с бани и обособени работни кътове, елегантна дневна с кухненски бокс и трапезария.
Апартаментът се намира на бул. Скобелев в един от емблематичните райони на столицата. Добрата инфраструктура и ексклузивната локация, близостта на парк, ,Възраждане и НДК, училища, магазини и всякакви други удобства, с които е свикнал съвременният градски човек, правят имота изключително рядка и ценна находка.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Топли, монохромни цветове посрещат от стилното антре, за да Ви отведат до елегантната дневна. Тук влизаме в забележително пространство, обзаведено с космополитен стил и вкус, истинско произведение на изкуството на дизайна. Заложихме на мека мебел от водещи световни брандове и дизайнерски осветителни тела, с които придадохме ново естетическо измерение на комфорта. С финес и удоволствие играем с красивите текстури на материалите камък, дърво, метал, текстил и така с лекота създаваме впечатление за богатство на интериорния сюжет. В модерното решение хомогенно се вписват кожената облицовка на стената зад телевизора, месинговите детайли и мекият отоман под прозореца. Огледалните елементи в основата на тавана създават усещане за височина.
Спалните приласкават с приятна амбиентна светлина, тапицирани табли, най-висок клас система за сън и големи вградени гардероби. Тази територия на интимното спокойствие и релакса е подчертано уютна с текстилните тапети и меките настилки.
Баните впечатляват с изчистена стилистика, пестеливи меки цветове и с елегантното присъствие на вечния символ на лукса – мраморът.
Вниманието към най-малкия детайл, точната доза уют и лукс и непреходната стилистика превръщат този имот в много специално място. Функционален, съвременен и стилен, той ще бъде красив и елегантен пристан в ежедневието Ви.