Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Modern and monochrome

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове
About This Project

ЗА ПРОЕКТА

Добре дошли, в пространство където модерността среща монохромната елегантност. Нашият най-нов проект “Modern & Monochrome” е изумителен пример за съвременен дизайн, който безупречно съчетава лукс с минимализъм. Този интериорен дизайн е доказателство за нашата ангажираност към създаването на пространства, които са както естетически издържани, така и функционални.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Кухнята в апартамента е перфектна комбинация от изисканост и простота. Пространството се отличава с чисти линии, приглушени тонове и висококачествени материали, които създават спокойна и привлекателна атмосфера.

Светлите покрития добавят топлина към монохромната палитра.

Всеки елемент в кухнята е проектиран с мисъл за функционалността. От просторните плотове до съвременните уреди, тази кухня е идеална както за ежедневното готвене, така и за посрещане на гости.

Дневната е сърцето на апартамента, предлагаща перфектна комбинация от комфорт и стил. Дизайнът е фокусиран върху създаването на пространство, където жителите могат да се отпуснат и да посрещат гости със стил.

Дневната разполага с мека мебел с неутрални тонове, които допълват общата тема.  Деликатни декоративни елементи като вази и арт произведения добавят личност на пространството, без да надделяват над минималистичната естетика. Използването на естествени материали и текстури придава дълбочина и интерес.

Мекото, амбиентно осветление е стратегически разположено, за да създаде топла и привлекателна атмосфера вечер.