Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Modern Aristocracy

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове
About This Project

БЪЛГАРИЯ, ГР. СОФИЯ / 160 КВ.М.

Още с влизането в ефектното антре на този луксозен апартамент се усеща артистизмът на обзавеждането. Успяхме да претворим класическите елементи по съвременен начин и с премерена екстравагантност – копринените тапети по стените открояват огромно касетирано огледало в златна рамка и златни столове във формата на ръце, които контрастират с черните акценти – скулптурна конзола, вази и абажури на аплиците.
Умело избраната цветова гама в бяло и екрю, с акценти в черно, злато и сребро, дават финалния щрих на аристократичното излъчване на интериора.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Вдъхновението за този изискан интериор идва от предизвикателството да се създаде дом в класически стил, обзаведен със съвременни дизайнерски мебели. Постигнати са елегантност и класа, неподвластни на времето, съчетавайки мебели от луксозния клас на най-престижните италиански брандове – Fendi, Giorgetti, Baxter, с артистични осветителни тела и аксесоари.
„Звездата“ на дневната е ръчно изработеният полилей – модерна интерпретация на класическите образци, но с елементи, вдъхновени от природните форми.

 

Вижте повече информация за нашето студио за интериорен дизайн