Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Utopia House

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове
About This Project

За проекта

„Utopia House“ е впечатляващ проект, разположен в полите на Витоша. Още с влизането в имота се усеща емоция, която ни пренася в една друга реалност – абсолютно съвършенство, което въздейства на всички сетива. Зашеметяващият интериор, който е дело на IDEA, e изграден с интуитивен и емпатичен подход, така че да удовлетвори уникалните нужди на петчленно семейство.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Атмосферата в „Utopia House“ е обединение на лукс, уют, елегантност и практичност. Проектът съчетава изискана изработка и впечатляващи детайли, които приковават вниманието дори на периферното зрение. Футуризъмът, минимализмът и биофилният дизайн се сливат във впечатляващата вертикална градина, населена с живи растения – истинско съчетание на изкуство с природа.
Външната градината е обгърната от изящни скулптури на Gardeco, а басейнът и откритият фитнес допълват луксозния и функционален характер на мястото.
„Utopia House“ е специално проектирана, така че да предоставя простор за съжителство, където всеки член може да се изрази своята индивидуалност. По този начин семейството е винаги заедно, но същевременно всеки има своето уединение. Дизайнът на пространството е гениална комбинация от красота, елегантност, практичност и уникално съчетание на изкуство и природа – интериорен шедьовър, който ни пренася в един уютен свят на красота и хармония.