Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Проект:

WAVES OF ELEGANCE

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Категория
Домове
За проекта

БЪЛГАРИЯ, ГР. БУРГАС / ЛОБИ 150 КВ.М. / МОСТРЕН АПАРТАМЕНТ 130 КВ.М.

Представяме ви интериорна концепция за новострояща се луксозна жилищна сграда в гр. Бургас: общи части, лоби и мострен апартамент.

Лоби

Първите стъпки в сградата са от ключово значение за общото впечатление. Посреща ни стилен интериорен дизайн в духа на модерната класика, който обещава висок клас обитаване.
Красотата на морето е голямото вдъхновение за дизайна – откриваме вълните и къдравата морска пяна в богатата визия на мрамора, а цветът на морето е предаден с различни нюанси на синьото. На този динамичен фон се откроява изчистена монохромна мека мебел от кожа, с която сюжетът отново прави реверанс към класиката. Елегантни бронзови детайли ненатрапчиво зонират пространството и внасят нова елегантната тема в интериора, свързана с евъргрийна Art Deco. Устойчиви тапети с релефна структура са шик елемент, който приглушено звучи на заден фон и затвърждава усещането за лукс. Изящните осветителни тела на Terzani и впечатляващите маси за кафе, ръчно изработени от блок мрамор, привличат очите и сърцето и те карат да забравиш, че си едва в преддверието на дома.

Мострен апартамент

Просторните общи части подготвят за интериорния дизайн на мострения апартамент: светли тонове, акцентно осветление и декоративен мокет създават усещане за лукс и уют. Приоритет е елегантният комфорт и функционалност на помещенията. Бронзови елементи и огледални повърхности придават точната нотка лукс. Апартаментът е с кокетна трапезария, която прелива в хола, решен с луксозни мебели на водещи световни брандове. Естествен паркет, тапицирани стени със скрити шкафове, лавици, декорирани с изкуство и книги, оформят привлекателния образ на една непреходна, вечна елеганост, която обещава приятни семейни мигове.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Елегантен, evergreen дизайн в духа на модерната класика.
Хармонично комбинирани естествени материали и благородни меки нюанси.
Бронзови елементи и огледални повърхности.
Прецизен избор на аксесоари и произведения на изкуството.