Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

Основни правила в създаването на вашия интериорен дизайн на апартамент

Изграждането на Домът на вашите мечти е отговорна и трудоемка задача. Разпределението на мебелите, избирането на подходящите цветове, комбинирането на различни материали и текстури. За да си осигурите интериорен дизайн на апартамент с непреходен комфорт, изключителен стил и високо ниво на функционалност, всяко решение трябва да бъде добре обмислено и стратегически планирано. Това е и една от причините професионалните услуги в сферата на интериорен дизайн на апартамент да имат толкова голямо търсене. Ние от студио IDEA не просто предлагаме интериорен дизайн на апартамент, а помагаме на нашите клиенти в създаването на техния нов дом, на тяхното индивидуално и лично пространство за щастлив живот.

Прочети още

Защо се нуждаете от професионална намеса в създаването на интериорен дизайн на апартамент?

Интериорен дизайн на апартамент 1

Интериорен дизайн на апартамент – полезни съвети

Най-голямата трудност в планирането и създаването на интериорен дизайн на апартамент е в това, че още преди да стартирате изпълнението на плана, трябва да можете да си представите (почти) завършен финалния резултат. Дори да се насочите към конкретен стил, който желаете да преобладава във вашия интериорен дизайн на апартамент, пазарът предлага безброй възможности за покупка, които лесно може да ви отклонят от целта и търсения резултат. В един момент, ако няма с кого да се консултирате за експертно мнение, е възможно да се почувствате несигурни в собствените си желания и това да ви донесе излишен стрес.

Интериорен дизайн на апартамент 2

Интериорен дизайн на апартамент по ваш вкус

Ние в IDEA вярваме, че процесът по създаването на интериорен дизайн на апартамент, по изграждането на вашия нов дом, трябва да носи единствено удоволствие и удовлетворение, без излишно напрежение и нерви. Това е и причината, поради която ви препоръчваме да доверите създаването и изпълнението на вашия интериорен дизайн на апартамент на професионалистите. Те ще ви помогнат да създадете концепцията за вашия интериорен дизайн на апартамент и ще ви предложат начини как да я подобрите и усъвършенствате. Всеки член на екипа на IDEA разполага с богат опит в реализирането на проекти за интериорен дизайн на апартамент, който ни помага да ви даваме функционални и елегантни решения без компромиси. Нашите интериори се създават, за да повишат качеството на живот на своите обитатели. С помощта на професионалист можете да сте спокойни, че крайният интериорен дизайн на апартамент, който ще получите, ще бъде всичко, за което някога сте си мечтали!

Кои са основните неща, които взимаме под внимание в създаването на всеки интериорен дизайн на апартамент?

За да предложим на нашите клиенти истински добър интериорен дизайн на апартамент, независимо от предизвикателствата, пред които сме изправени, ние следваме няколко основни правила на успеха.

            Интериорен дизайн на апартамент, който да издържи изпитанието на времето

Интериорен дизайн на апартамент 3

Интериорен дизайн на апартамент – стилен и функционален дом

Създаването на един проект за интериорен дизайн на апартамент отнема относително дълъг период от време. От самото начало до финалния етап на изпълнение на всеки един интериорен дизайн на апартамент, това е процес, които винаги крие предизвикателства. Предпочитанията на клиента и идеите за изпълнение на вътрешния дизайнер, заложени още в разчертаването на проекта за интериорен дизайн на апартамент, винаги подлежат на промени. В някои случаи, те са наложени от разговорите с архитекти, мебелисти и други партньори. В други случаи просто се появяват по-добри хрумвания.

Отговорното отношение и правилната оценка на времето и финансовия ресурс диктуват необходимостта от издръжлив във времето вътрешен дизайн. Всеки дребен детайл трябва да бъде изчистен до съвършенство преди завършването на интериорния дизайн на апартамент и предаването на ключовете на клиента. Той трябва да бъде взет под внимание, премислен и внимателно интегриран в цялостния проект за интериорен дизайн на апартамент, за да може крайният продукт да бъде дом с непреходната елегантност и стил.

            Функционалността заема важно място във всеки проект за интериорен дизайн на апартамент

Интериорен дизайн на апартамент 4

Интериорен дизайн на апартамент – индивидуални проекти

Функционалността в проекта за интериорен дизайн на апартамент се характеризира с практическите удобства за жителите. Нашата задача като хора, занимаващи се професионално със създаването на проекти за интериорен дизайн на апартаменти, е да замаскираме тази елементарност на комфорта, като създадем една завършена картина в пространството, с което се заемаме. Така, например, в диалог с клиента по време на създаването на индивидуален интериорен дизайн на апартамент, ние подбираме най-правилната подредба на обзавеждането и разположението на помещенията. Дори, понякога, особеностите на дадения интериорен дизайн на апартамент да се различават от общоприетите практики, ние сме достатъчно смели, за да приложим друг, нестандартен и уникален подход. По този начин гарантираме както за удобството на клиента, така и за създаването на интериорен дизайн на апартамент, който изразява личен стил и характер.

            Интериорен дизайн на апартамент, който се възползва от всеки милиметър

Всяко едно пространство, независимо от своите размери, е ограничено. Това е и причината при създаването на проект за интериорен дизайн на апартамент, тези размери да задават ограничения. Не винаги е възможно перфектното съчетание между изложение, големина и количество светлина, например. Тук отново огромна роля в създаването на интериорен дизайн на апартамент имат познанията и уменията на дизайнерите. Дори да не можете да си представите как помещението би могло да изглежда по-просторно или по-светло, техният опит в създаването на редица проекти за интериорен дизайн на апартамент им дава по-голям размах, а оттам – виждат и по-големия потенциал.

Интериорен дизайн на апартамент 5

Интериорен дизайн на апартамент – професионализъм от IDEA

Когато в проекта за интериорен дизайн на апартамент електроуредите, мебелите и всички допълнителни вещи са подредени по най-подходящия начин, без да заемат излишно място, дори най-малкото помещение може да изглежда просторно. Когато във вашия интериорен дизайн на апартамент поставите огледало на стената срещу прозореца, от който влиза естествена светлина, например, стаята ще изглежда по-светла и визуално по-голяма. Залагаме на опита и страстта ни да експериментираме, така превръщаме интериорния дизайн на апартамент в пространство, което ще повиши качеството ви на живот и ще отговори на вашата визия за стилен, уютен и функционален дом.

            Интериорен дизайн на апартамент, в който винаги ще се чувствате добре

Цветовете, формите, нюансите, материалите, декорациите, технологичните решения и завършекът на всеки елемент от интериорния дизайн на апартамент трябва да са внимателно подбрани не спрямо конкретните модни тенденции, а според вашите лични предпочитания. Само така можете да сте сигурни, че крайният резултат на вашия интериорен дизайн на апартамент няма да ви омръзне и ще ви позволи да се влюбите в дома си.

Интериорен дизайн на апартамент от професионалистите от студио IDEA

С удоволствие ние, от IDEA, ще ви помогнем в създаването на цялостния проект за вашия интериорен дизайн на апартамент! От идеята до изпълнението на заветната цел, ние ще сме с вас във всяка стъпка в създаването и осъществяването на вашия интериорен дизайн на апартамент. За вашия уютен, стилен и елегантен дом се доверете на интериорен дизайн на апартамент с характерния почерк, стил и функционалност на студио IDEA!

Основни правила в създаването на вашия интериорен дизайн на апартамент Защо се нуждаете от професионална намеса в създаването на интериорен дизайн на апартамент? Кои са основните неща, които взимаме под внимание в създаването на всеки интериорен дизайн на апартамент? Интериорен дизайн на апартамент от професионалистите от студио IDEA