Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

Част от нашите проекти за интериорен дизайн на къща

Първите домове, които човеците са създали самостоятелно за себе си, за да се пазят от атмосферните условия и да защитят семействата си, са именно къщите. Години наред те са били единственото жилище за хората по света, а днес всеки човек отново мечтае да живее в простора на еднофамилна къща или дом на няколко етажа. Екипът на студио IDEA сме имали удоволствието да създадем десетки проекти за интериорен дизайн на къща в най-различни населени места в страната. От малки пространства с много история до просторни, новосъздадени сгради, днес ще си поговорим за някои от нашите любими проекти за интериорен дизайн на къща.

Прочети още

Интериорен дизайн на къща, в който е скрита много история и спомени

Интериорен дизайн на къща 1

Интериорен дизайн на къща

Mountain Chalet е проект за интериорен дизайн на къща, в който красивата нишка от детството на собственика, преминало под дървения чардак на дядовата му къща, е достатъчно здрава, за да бъде двигател за изпълнението на този проект. В този интериорен дизайн на къща сме заложили на ефектни и впечатляващи решения, които не правят компромиси с функционалността и комфорта. Двата етажа и спа-зоната в този модерен интериорен дизайн на къща носят всички отличителни елементи на планинското шале, но едновременно с това придават непреходна елегантност на всяко помещение. Интериорният дизайн на къщата е разделен на отделни зони, като основната идея на всяка една от тях е това да бъде място за събиране с близки и приятели и едновременно – пространство за отмора и релакс. За постигането на този елегантен интериорен дизайн на къща се доверихме на тъмно дърво, контрастиращо с камък, блясък в интериорните детайли, както и мебели и осветителни тела от водещи световни брандове. Този интериорен дизайн на къща е отличен с множество международно награди, сред които European Property Awards, A’Design Award Silver 2021 и други.

Съвременен, луксозен и безкомпромисно комфортен интериорен дизайн на къща

Проектът за интериорен дизайн на къща Caeri House е комфортно и функционално решение за пространство от малко над 600 квадратни метра. Архитектурният проект, заложен в интериорния дизайн на къщата, обръща пространството навътре към големите, просторни помещения. По този начин интериорният дизайн на къщата създава усещане за защитеност и уединение, така необходимо на съвременните хора с динамичен начин на живот. В този интериорен дизайн на къща ще можете да забележите хармоничния баланс между сурови и фини материали, между геометрични и флуидни линии, които подчертават елегантната еклектика и превръщат интериорния дизайн на къщата в място за ценители. В проекта за интериорния дизайн на къщата пресъздадохме нашия собствен, съвременен прочит на индустриалния стил. Заложихме на дизайнерски мебели от доказани производители, поръчкови килими, красиви и функционални масички за кафе и стилни аксесоари. Неслучайно интериорният дизайн на къщата Caeri House е носител и на награда European Property Awards Development 2021.

Интериорен дизайн на къща – проектът Timeless House

Интериорен дизайн на къща 2

Интериорен дизайн на къща – IDEA

Timeless House е проект за интериорен дизайн на къща, по който работихме преди почти 5 години. Пространството е разположено в столицата и създава място за уединение в забързаното и динамично ежедневие. За да постигнем класическия, непреходен интериорен дизайн на къщата заложихме на естествени цветове и материали, както и мебели, осветителни тела и аксесоари от световно признати брандове. В интериорния дизайн на къщата, разположена на 2 етажа, се включва впечатляващо стълбище с осветително тяло висящо от тавана почти до земята, мраморни плоскости, винена витрина, както и голямо и функционално гардеробно помещения. Изчистените линии в интериорния дизайн на къщата Timeless House създават усещане за простота и чистота, точната доза блясък и бохемски привкус.

Огромни отворени пространства и комбинация между светлинен и интериорен дизайн на къща

Glam House е проект в столичния комплекс София Вилидж – Камбаните. Екипът на IDEA бяхме изправени пред задание за интериорен дизайн на къща с обща площ от над 2000 квадратни метра. Уникалните и спиращи дъха дизайнерски акценти са само част от елементите, които оставят трайно впечатление във всеки човек, който се докосне до този интериорен дизайн на къща. Пространството е проектирано с големи прозорци за възможно най-много светлина, а дизайнерската камина, създадена от скулптура Радо Киров, е завършващият елемент в този впечатляващ интериорен дизайн на къща, който ще спре дъха ви.

Интериорен дизайн на къща с усещане за непреходност, уют и близост до природата – проект Private Mansion

Интериорен дизайн на къща 3 от IDEA

Интериорен дизайн на къща – Доверете ни се!

Преди няколко години, ние от екипа на IDEA имахме удоволствието да създадем един уникален интериорен дизайн на къща в разположеното на западните склонове на Витоша, село Рударци. В рамките на дома изградихме различни зони за всеки член на семейството – просторна трапезария за семейните събирания, всекидневна за почивка и релакс, спа-зона с басейн, както и напълно оборудван и функциониращ фитнес. В интериорния дизайн на къщата има леко загатнат флорален елемент, който присъства в декорацията, осветителните тела или тапетите в помещенията. За създаването на интериорен дизайн на къща с усещане за вечност, уют и близост до природата заложихме на полилеи от естествен селенит, плъзгащи се врати за целогодишна функционалност на пространството, както и на бяла и синя мозайка Bisazza, създаваща усещане за безвремие на фона на красивата заобикаляща природа.

Интериорен дизайн на къща с изобилие от светлина и спиращи дъха гледки

Не на последно място искаме да споделим с вас един от последните ни проекти за екстериорен проект и интериорен дизайн на къща – Glorious Residence, разположена в един от най-престижните райони на столицата. Този дом с обща площ от над 3100 квадратни метра е създаден за да сбъдне мечтата на собственика – големи, панорамни прозорци, съчетани с луксозен и спиращ дъха интериорен дизайн на къщата. Цялостната концепция, която заложихме още в проекта за интериорен дизайн на къщата, беше за отворено оформление, щедро и богато украсено с мебели, обемни осветителни тела, килими, завеси, декорации и много други елементи. Красотата на интериорния дизайн на къщата се крие в детайлите – изящен гипсов барелеф, изобразяващ флорални мотиви, и декорирани стъклени панели създават връзката между реалността и фантазията и преоткриват идеята за лукс.

Създайте вашия мечтан интериорен дизайн на къща с наша помощ

Изграждането на проект за перфектния интериорен дизайн на къща може да е много трудно начинание, особено без помощта на професионалист. Възможностите за грешка, които може да се появят в процеса на създаване и изпълнение на вашия интериорен дизайн на къща може да ви костват много време, нерви, усилия и финанси. Спестете си грижите и се насладете на вашия неповторим, елегантен и мечтан интериорен дизайн на къща, реализиран от студио IDEA!

 

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА, В КОЙТО Е СКРИТА МНОГО ИСТОРИЯ И СПОМЕНИ

СЪВРЕМЕНЕН, ЛУКСОЗЕН И БЕЗКОМПРОМИСНО КОМФОРТЕН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА – ПРОЕКТЪТ TIMELESS HOUSE

ОГРОМНИ ОТВОРЕНИ ПРОСТРАНСТВА И КОМБИНАЦИЯ МЕЖДУ СВЕТЛИНЕН И ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА С УСЕЩАНЕ ЗА НЕПРЕХОДНОСТ, УЮТ И БЛИЗОСТ ДО ПРИРОДАТА – ПРОЕКТ PRIVATE MANSION

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА С ИЗОБИЛИЕ ОТ СВЕТЛИНА И СПИРАЩИ ДЪХА ГЛЕДКИ

СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯ МЕЧТАН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН НА КЪЩА С НАША ПОМОЩ