Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

Нашите услуги

 

Студио IDEA реализира дизайнерски проекти от изключително висок клас, традиционно радващи се международно признание от гилдията. Нашите компетенции обхващат целия процес по менажиране на интериорния проект – от създаване на персонализирана концепция до финалното реализиране на нейните най-прецизни детайли. Нашите разширени звена от инженери, архитекти, доставчици и монтажисти имат капацитета да менажират вашия интериорен проект без излишна загуба на времеви ресурс. От концепция, през дизайн, до бюджетиране и изпълнение – ние ще се погрижим за всички подробности по тръжните процедури, качествения контрол, инсталацията и финализирането на вашето пространство. От вас се изисква единствено да ни се доверите и да ни оставите да направим магията.

Интериорен дизайн за домове

Интериорен дизайн за домове

Ние можем да превърнем всеки тип апартамент, къща, вила, ваканционно жилище, резиденция или друг вид сграда в стилната, уютна и функционална крепост, за която винаги сте мечтали. Ако имате идея, но ви липсва време или възможност да я реализирате, нашият екип ще извърви всички крачки вместо вас – от скицирането на проекта, през боядисването и обзавеждането, до измиването на чашите и застилането на чаршафите.

Интериорен дизайн за обществени помещения

Интериорен дизайн за обществени помещения

Открити и закрити питейни барове, нощни клубове, изискани ресторанти, съвременни зали и галерии или друг вид помещения за обществено ползване – нашето портфолио представя богато разнообразие от награждавани интериорни проекти във всички гореизброени области. Ние ще комбинираме характер с функционалност и дизайнерски решения за WOW ефект, за да превърнем всяко едно помещение в произведение на изкуството.

Интериорен дизайн за офиси

Интериорен дизайн за офиси

Ще идентифицираме лицето, нуждите, стила и маниера на вас и вашия бизнес, за да предложим персонализирани решения за вашия офис, кабинет, кантора, салон, аудитория или конферентна зала. Ще създадем пространство с отличителен темперамент, рефлектиращ на особеностите, които изграждат вашата бизнес идентичност. Защото съвършената хармония между вътрешния и външния свят е част от нашето вдъхновение.

Интериорен дизайн за яхти и самолети

Интериорен дизайн за яхти и самолети

Дом на колела, резиденция сред океанските вълни или офис високо над облаците – ние разбираме вашата страст и сме способни да ѝ дадем необикновеното лице, което заслужава. Нашата услуга за интериорен дизайн на яхти, кораби и самолети ще преобрази вътрешността на подвижните ви покои и ще ги превърне в място с отличаващ се, индивидуален и разпознаваем дух. Защото знаем, че детайлите имат значение.