Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Интериорен дизайн

Нашите услуги

Студио IDEA реализира дизайнерски проекти от изключително висок клас, традиционно радващи се международно признание от гилдията. Нашите компетенции обхващат целия процес по менажиране на интериорния проект – от създаване на персонализирана концепция до финалното реализиране на нейните най-прецизни детайли. Нашите разширени звена от инженери, архитекти, доставчици и монтажисти имат капацитета да менажират вашия интериорен проект без излишна загуба на времеви ресурс. От концепция, през дизайн, до бюджетиране и изпълнение – ние ще се погрижим за всички подробности по тръжните процедури, качествения контрол, инсталацията и финализирането на вашето пространство. От вас се изисква единствено да ни се доверите и да ни оставите да направим магията.

Интериорен дизайн
за домове

 

Ние можем да превърнем всеки тип апартамент, къща, вила, ваканционно жилище, резиденция или друг вид сграда в стилната, уютна и функционална крепост, за която винаги сте мечтали. Ако имате идея, но ви липсва време или възможност да я реализирате, нашият екип ще извърви всички крачки вместо вас – от скицирането на проекта, през боядисването и обзавеждането, до измиването на чашите и застилането на чаршафите.

Интериорен дизайн
за офиси

Ще идентифицираме лицето, нуждите, стила и маниера на вас и вашия бизнес, за да предложим персонализирани решения за вашия офис, кабинет, кантора, салон, аудитория или конферентна зала. Ще създадем пространство с отличителен темперамент, рефлектиращ на особеностите, които изграждат вашата бизнес идентичност. Защото съвършената хармония между вътрешния и външния свят е част от нашето вдъхновение.

Интериорен дизайн
за обществени помещения

 

Открити и закрити питейни барове, нощни клубове, изискани ресторанти, съвременни зали и галерии или друг вид помещения за обществено ползване – нашето портфолио представя богато разнообразие от награждавани интериорни проекти във всички гореизброени области. Ние ще комбинираме характер с функционалност и дизайнерски решения за WOW ефект, за да превърнем всяко едно помещение в произведение на изкуството.

Интериорен дизайн
за яхти и самолети

Дом на колела, резиденция сред океанските вълни или офис високо над облаците – ние разбираме вашата страст и сме способни да ѝ дадем необикновеното лице, което заслужава. Нашата услуга за интериорен дизайн на яхти, кораби и самолети ще преобрази вътрешността на подвижните ви покои и ще ги превърне в място с отличаващ се, индивидуален и разпознаваем дух. Защото знаем, че детайлите имат значение.

Интериорен дизайн – за щастлив живот или успешен бизнес

Всеки един елемент от ежедневието ни е пряко отражение на нашия начин на живот, мисленето ни, нашата визия или бизнес цели.

Прочети още

Създаването на уникален и индивидуален интериорен дизайн, който да се превърне във визитка и повод за гордост, без да прави компромиси с функционалността и удобствата, е основната цел при всички проекти на интериорно студио IDEA.

Интериорен дизайн 1

Интериорен дизайн за Вашия дом или бизнес

Защо интериорният дизайн е толкова важна част от нашето ежедневие?

През последните няколко години глобалната пандемия ни напомни колко е важно да се грижим за дома си и да се чувстваме комфортно в него. Основната цел на интериорния дизайн е именно това – да се погрижи за всеки един детайл, който да улесни деня ви, да го направи по-приятен и продуктивен. Интериорният дизайн взима под внимание пътеката, която преминава през помещението, вашите рутинни действия и движения и подрежда всеки детайл така, че той да бъде разположен на перфектното място.

Интериорен дизайн 2

Интериорен дизайн – важна част от ежедневието

Добрият интериорен дизайн на един дом отразява вашия личен стил на живот, стъпва върху текущите тенденции в обзавеждането и декорирането на дома и офиса, но не робува на тях, а създава една хармония от стилове, цветове и форми, които да са винаги актуални. Правилното позициониране на меката мебел, изборът и разполагането на подходящите осветителни тела, оптималното използване на естествената светлина, комбинацията от тактилни усещания и точните технологични решения са малка част от акцентите, които дават основната разлика между професионалния интериорен дизайн и обзавеждането на едно помещение.

Интериорният дизайн е особено важен при обзавеждането и декорирането на работните помещения. Той има огромно влияние върху настроението и работоспособността на служителите, върху начина, по който се чувстват гостите на вашата компания, когато посещават офиса ви за бизнес среща. Създаването на функционален, технологичен и удобен интериорен дизайн на офиса изисква правилно разпределение на пространството и отчитане на всяка малка специфика в помещението и естеството на бизнес процесите. Само така може да се подберат правилните решения, които да създадат цялостното усещане за един успешен бизнес и да доведат до увеличаване на общата продуктивност на екипа. Интериорният дизайн на яхти и самолети, пък от друга страна, е съвсем различно предизвикателство.

Митове за интериорния дизайн

Интериорен дизайн 3

Интериорен дизайн – митове

Има много митове и невярна информация, с които ще се сблъскате, ако започнете да се интересувате от темата интериорен дизайн. Все още съществува вярването, че интериорният дизайн е прекалено скъп и само богатите могат да си го позволят. Но този фактор зависи изключително много от предпочитанията ви и целите на интериорния дизайн. Колкото по-функционален, технологичен и луксозен искате да бъде вашият интериорен дизайн, толкова повече и бюджетът се увеличава като обем. Но, със сигурност, доброто студио за интериорен дизайн може да се справи с бюджета, с който разполагате, и да ви даде гениално, функционално, стилно и елегантно пространство, което по нищо да не отстъпва от луксозните домове, публикувани в списанията за интериорен дизайн.

Общоприетото разбиране за лукса, често, се бърка с висока цена на всеки един елемент от интериорния дизайн, но високият бюджет не означава непременно красив и луксозен интериорен дизайн. Някои от основните неща, които всеки един луксозен интериорен дизайн носи в себе си, са елегантен стил и индивидуалност, функционално обзавеждане и майсторски подбор при декорирането, които ще изглеждат актуални година след година и ще дадат високо ниво на комфорт и удобство. Луксозният интериорен дизайн е по-скоро преживяване. Именно затова няма дефиниция за луксозен интериорен дизайн, която да е приложима за всяко помещение и за всеки човек. Това е изключително индивидуален процес и за постигането на един спиращ дъха луксозен интериорен дизайн, който да е сцена на щастлив живот или успешен бизнес, той трябва да е съобразен изцяло с вас. Едно нещо, което обединява всеки луксозен интериорен дизайн, е начинът, по който човек се чувства щом прекрачи прага на помещението. Това е усещането на спокойствие и едновременно с това на вълнение от цялостната обстановка, която интериорният дизайн създава. Трудно можем да опишем начина, по който се чувстваме, когато създаваме или се наслаждаваме на всеки един завършен проект за интериорен дизайн. Но можем спокойно да споделим с вас, че щом видите един професионално реализиран луксозен интериорен дизайн – веднага ще го познаете и усетите.

Интериорен дизайн от интериорно студио IDEA

Интериорен дизайн 4

Интериорен дизайн – доверете се на професионалистите!

Нашата цел и мисия е да създаваме уникален и функционален, елегантен и вечно актуален интериорен дизайн за всяко помещение на нашите клиенти. Високият клас индивидуален интериорен дизайн има свой собствен разказ. Независимо дали говорим за интериорния дизайн на дома, офиса, самолета или яхтата, ние непрестанно се стремим да ви предложим качествена услуга на световно ниво до ключ за функционално пространство, което да се превърне в повод за гордост. За да направим това с интериорния дизайн на нашите клиенти, основен принцип на работата ни е да ги слушаме. Да си говорим с тях, да ни разкажат за техните предпочитания, визия за интериорния дизайн, желания и мечти. Преди да започнем с разработването на идеята за интериорен дизайн и изпълнението ѝ, ние вникваме дълбоко в ежедневието, навиците и битието на клиентите ни. Как обичат да си почиват, как се разхождат из дома си, къде обичат да прекарват повече време. Детайли, които създават интимна връзка с нашите клиенти, която ние съхраняваме и ценим през целия процес на работа по създаването на интериорния дизайн и в годините след това. Само така можем да създадем перфектния интериорен дизайн на мечтания дом, който не само да носи нашия почерк, стил и професионални стандарти, но да изпълни и надскочи всички техни желания и мечти, дори тези, които не са осъзнавали до сега.

Интериорен дизайн 5

Интериорен дизайн от IDEA

В създаването на всеки интериорен дизайн, независимо от типа и вида на помещението, ние залагаме на годините опит и познания, натрупани в сферата на луксозния интериорен дизайн чрез проекти реализирани в цял свят. Стремим се да създадем интериорен дизайн, който да преминава красиво през времето. Именно затова, когато създаваме концепцията за интериорен дизайн, не робуваме на тенденциите. За нас, основните характеристики на модерен интериорен дизайн е той да е удобен и функционален, красиво да разказва за характера, историята и стила на нашите клиенти.

Доверете интериорния дизайн на вашия дом, офис или друго пространство на IDEA и ни позволете да създадем вашето пространство за щастлив живот или успешен бизнес!

Интериорен дизайн – за щастлив живот или успешен бизнес

Защо интериорният дизайн е толкова важна част от нашето ежедневие?

Митове за интериорния дизайн

Интериорен дизайн от интериорно студио IDEA