Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

интериорни решения

Професионални интериорни решения – има защо

Без значение дали е лично, или обществено, всяко пространство има нужда от стилен и функционален интериор. Но не всяко предлага условия за лесно реализиране на желанията ви. Ето защо обзавеждането винаги се нуждае от редица интериорни решения, които често е трудно да вземете сами. Освен това, разликата между вашите и професионалните интериорни решения може да е наистина огромна – специалистите имат познанията, опита и въображението да вземат интериорни решения, които да преобразят изцяло мястото и да ви дадат всичко, от което имате нужда. При това с перфектен стил.

Професионални интериорни решения за проблеми в дома, офиса, ресторанта, хотела

Интериорни решения 1 - най-ефектни решения

Интериорни решения за стилен и функционален интериор

Проблемите в домовете, офисите, ресторантите и хотелите често си приличат – обикновено са свързани с недобро оползотворяване на пространствата; малки площи, в които трябва да се гарантират много функции; малък бюджет, който трябва да разреши голям проблем; недобро разпределение на зоните, което намалява удобството им; дори невъзможност да решите как да използвате дадено помещение или зона. И сами знаете, че ще се наложи да търсите интериорни решения за всеки проблем поотделно. Нещо повече, някои от измислените от вас решения ще трябва да разрешат няколко проблема едновременно, а други могат да създадат допълнителни проблеми. Така вземането на интериорни решения се оказва доста сложен процес.

Можете да потърсите специалист, който да ви даде готови интериорни решения за проблемите във всяко едно помещение, без значение дали е жилищно или за обществено ползване. Разбира се, съответните интериорни решения ще бъдат съобразени с употребата, стила и възможностите на мястото. Но при всяко положение професионалните интериорни решения ще ви дадат възможност да разрешите проблемите си елегантно, с минимални усилия и оптимален бюджет, като в същото време ви осигурят максимално удобство и стил.

Професионални интериорни решения в ИДЕА

След толкова години работа, в ИДЕА често сме чували от клиентите си, че сме им дали интериорни решения, каквито те никога не биха могли да измислят. Но това е съвсем нормално – екипът ни е изграден от доказани специалисти в различни области, с опит и мислене извън границите, което ни дава възможност да създадем оригинални интериорни решения, които все пак могат да бъдат реализирани. Всички проекти в ИДЕА са свързани не само със стила и визията, но и с удобството, с възможностите на помещението в архитектурно отношение, с наличното електричество, водоподаване, отопление и др. Това ви гарантира интериорни решения, които не само изглеждат перфектно и носят максимална функционалност, но и които ще направят помещенията безопасни за използване и лесни за поддръжка.

Професионални интериорни решения за пестене на средства

Вероятно мислите, че да потърсите професионални интериорни решения няма да е по джоба ви. Истината е, че професионалните интериорни решения могат да ви спестят доста пари. Срещу своята комисионна професионалният дизайнер ще ви даде интериорни решения, които ще ви помогнат да си спестите някои скъпи грешки – от купуване на неподходяща холова гарнитура за дневната до неудобно позициониране на масите в ресторанта, което може да изгони клиентите ви. Освен това професионалните интериорни решения често са свързани с предложения за бюджетни варианти на обзавеждане, за които неспециалистите рядко се сещат.

Професионални интериорни решения за пестене на време

Интериорни решения 2 - впечатляващи резултати

Интериорни решения – спестете време

Съвсем логично е, че когато работите с професионалист, ще спестите много време при вземането на интериорни решения. Няма да се налага да обикаляте с рулетка часове наред, да чертаете планове и да ги преправяте в последния момент, тъй като сте пропуснали нещо. Няма да се налага да разрушавате, тъй като по време на реализирането на проекта си сте разбрали, че във вашите интериорни решения сте допуснали голяма грешка.

Благодарение на своите знания, вашият дизайнер ще ви даде бързо готови интериорни решения, в които е ясно кое, кога и как точно трябва да се направи, за да се получи перфектен резултат. Освен това, дългогодишният опит на дизайнерите в ИДЕА им помага при вземането на интериорни решения да предвидят всякакви евентуални пречки и да предотвратят ненужни забавяния при реализирането на проектите.

Професионални интериорни решения за дълготрайни резултати

Когато измисля интериорни решения, специалистът обръща много внимание на всички подробности и ги изпипва до съвършенство. Това включва детайли, за които вие самите едва ли бихте се досетили поради липса на достатъчно знания и опит. Но такъв тип интериорни решения ще ви позволят да използвате помещенията безпроблемно в продължение на години напред.

Професионални интериорни решения – комплексни и пълноценни

Интериорните дизайнери в ИДЕА работят в тясно сътрудничество с професионалисти от други инженерни отрасли като водопроводчици, архитекти, електротехници, дърводелци, не само при измислянето на интериорни решения. Всъщност този екип е изцяло на ваше разположение и ще може да реализира дизайнерските интериорни решения на практика, без да се налага да търсите допълнителни специалисти.

Освен всичко останало, дизайнерите често имат достъп до голямо разнообразие от ресурси, материали и тъкани, което не можете да намерите като редовен клиент в който и да е магазин. Така при вземането на интериорни решения вие самите също ще имате много по-голям избор.

Професионални интериорни решения за персонализиран дизайн

Когато работите с дизайнер, той ще ви предложи интериорни решения, които с в крак с най-новите тенденции в строителството и обзавеждането, като в същото време ще успее да ги включи във вашия интериорен дизайн и да ги адаптира към вашия вкус и нужди. И през цялото време всички интериорни решения ще бъдат изцяло съобразени с личния ви стил у дома или с таргета ви в помещенията за обществено ползване.

Интериорни решения 3 - огромен професионализъм

Интериорни решения – за перфектен резултат

Професионални интериорни решения – за впечатляващи резултати

След всички тези подробности, време е да обърнем внимание на най-забележителната черта на професионалните интериорни решения – те са наистина впечатляващи на вид. Дизайнерите често мислят извън общоприетите граници и дават интериорни решения, пълни с артистизъм и въображение. Такива интериорни решения могат изцяло да преобразят пространството до такава степен, че вие да не го познаете, а вашите клиенти и гости да ахват от възхищение, когато прекрачат прага.

Ръка за ръка с впечатляващата визия обаче върви и перфектната функционалност, заложена във всички професионални интериорни решения. Та е вашият личен „уау“ фактор, който ще изпитвате отново и отново, ден след ден, докато се наслаждавате на удобството на дома си, на бързината на готвене в кухнята, на скоростта на обслужване на клиентите.

Едва ли е нужно да напомняме, че в студио ИДЕА можем не само да предложим, но и да изпълним изцяло точно такива интериорни решения. Възползвайте се.

 

Професионални интериорни решения за проблеми в дома, офиса, ресторанта, хотела

Професионални интериорни решения в ИДЕА

Професионални интериорни решения за пестене на средства

Професионални интериорни решения за пестене на време

Професионални интериорни решения за дълготрайни резултати

Професионални интериорни решения – комплексни и пълноценни

Професионални интериорни решения за персонализиран дизайн

Професионални интериорни решения – за впечатляващи резултати