Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

  Част от нашите проекти за интериорен дизайн – София, България

  Публични пространства, частни домове, огромни и елегантни апартаменти, красиви яхти, превърнати в дом сред вълните, луксозни частни самолети – това са само част от местата, където екипът на IDEA е имал възможност да остави своя отпечатък с впечатляващ интериорен дизайн.

  Прочети още

  София е градът, който сме избрали за нашия офис, но работата ни се простира далеч отвъд границите на страната и дори на континента. Проектите ни за интериорен дизайн в София се превърнаха във феномен, който впечатлява нашите клиенти и им дава свободата да мечтаят и да осъществяват желанията си. В следващите редове искаме да поговорим за някои от любимите ни проекти за интериорен дизайн – София, България.

  Публично пространство с неповторим интериорен дизайн – София, InterContinental Hotel

  Интериорен дизайн София 1

  Интериорен дизайн София – InterContinental Hotel

  Неслучайно започваме с един по-мащабен проект за интериорен дизайн. София и духът на българската столица оживяват в лобито на InterContinental Hotel Sofia. Този проект за интериорен дизайн София е изключителна комбинация между деликатен финес и елегантност, с премерена доза екстравагантност. Интериорният дизайн комбинира аристократичната сдържаност с непреходната класа и щедрост, а ефектът wow постигнахме с каскада от стъклени осветителни тела, литнали като пухчета във въздуха, екстравагантната скулптурна форма на рецепцията и красивата ажурна телена скулптура на момиче, която нежно приветства гостите на хотела. Още когато пристъпите прага на хотел InterContinental Sofia ще разберете защо този проект за интериорен дизайн София е един от любимите ни и неслучайно е носител на награда за Сграда на годината за 2018 година, номинирана е за престижните DNA Paris Design Awards и е победител в European Property Awards за 2021 година и A’Design Award 2019 година.

  Зашеметяващ дом с впечатляващ интериорен дизайн – София, Glorious Residence

  Интериорен дизайн София 2

  Интериорен дизайн София – Glorious Residence

  Ако някога сте си мечтали за огромни отворени пространства, високи тавани, изобилие от светлина и въздух, то гледайки снимките на този интериорен дизайн София ще останете без думи. Проектът с обща площ от над 3100 квадратни метра предлага свобода за креативността на екипа при създаването на интериорен дизайн. София открива прекрасните си панорамни гледки, които ще завладеят всеки гост и ще ви позволят да се отпуснете далеч от проблемите. Основната концепция, която следвахме в създаването на този екстериорен и интериорен дизайн София е отворено пространство, щедро оформление, както и разнообразие от цветове, текстури, обеми и материали. Във всеки един милиметър от този интериорен дизайн София е втъкана собствената индивидуалност на помещението, която допълва предпочитанията и стила на собственика. Този проект за екстериорен и интериорен дизайн София е изцяло създаден от екипа на студио IDEA, като за постигането на невероятния резултат заложихме на добре познати италиански дизайнери на мебели, огромни и впечатляващи полилеи, които да подхождат на пространството, и изтънчени материали, като кожа, мрамор и месинг. Нашият проект за интериорен дизайн – София, Glorious Residence не остава незабелязан и на световната сцена. Този невероятен дом е носител на престижната награда за архитектурен дизайн на 2020 година на Outstanding Property Award London, както и на наградата за 2021 година за интериорен дизайн на European Property Awards.

  Апартамент с характерен и ясно изразен интериорен дизайн – София, кв. Изгрев

  Интериорен дизайн София 3

  Интериорен дизайн София – Sublime Bachelor Pad

  Sublime Bachelor Pad е проект за интериорен дизайн София, които ни предизвика с по-ограниченото пространство от 120 квадратни метра, но крайният резултат по никакъв начин не напомня за тесен и малък апартамент. За да постигнем този флуиден ефект заоблихме стените и тавана и обзаведохме и декорирахме пространството внимателно, за да създаде усещане за спокойствие и хармония. В този проект за интериорен дизайн София ще забележите аристократичната композиция на антрето, смелата комбинация от различни дизайнерски решения, плъзгащи се панели от кожа, зад които е скрит телевизорът, спа-баня с джакузи и хромотерапия – едно изключително място за живот. Интериорен дизайн – София, кв. Изгрев, Sublime Bachelor Pad е носител на A’Design Award за 2019, награда на IDA Design Awards за 2020, както и The German Design Award 2020 и European Property Awards 2020.

  Елегантен и луксозен дом с непреходен интериорен дизайн – София, Luxury Family Residence

  Интериорен дизайн София 4

  Интериорен дизайн София – Luxury Family Residence

  Луксозен имот с площ малко над 1000 квадратни метра, разположен в столицата на страната, създава усещане за хармония с природата благодарение на нашия фин и елегантен интериорен дизайн. София и забързаното ежедневие в града остават на вратата и бързо са забравени още щом прекрачите прага на този дом. Усещането за хармония с природата е постигнато благодарение на всеки един елемент от този интериорен дизайн София. Мебели с нестандартни форми, естествени, земни цветове, меки и приятни на допир текстури – всичко това изгражда неповторимия, луксозен и елегантен интериорен дизайн. София, бетонът, трафикът и хората са ярко контрастирани от естествени материали, като дърво, лен и памук, от атмосферата на тишината и спокойствието. Този проект за интериорен дизайн София носи запазената марка на студио IDEA – ефектното пластично решение на таваните, неслучайно наричани „петата фасада“. Флуидните форми на този елемент от проект интериорен дизайн – София, Luxury Family Residence придават още едно измерение на ексклузивността.

  Високотехнологичен рехабилитационен център с уникален, модерен интериорен дизайн – София, България

  Интериорен дизайн София 5

  Интериорен дизайн София – високотехнологичен рехабилитационен център

  Създаването на интериорен дизайн в София, който не само да съчетава стил и елегантност, но и последните Hi-tech достижения и иновации, е едно от предизвикателства, пред които екипът на IDEA е изправен ежедневно. Поехме начинанието да превърнем лечебното заведение в уютно и привлекателно място, като в проекта за интериорен дизайн София спазихме всички изисквания за видовете пространства, използвани материали и осигурени достъпи. Цялостното усещане на този проект за интериорен дизайн София е за движение, което създадохме с помощта на заоблените форми на пространствата и стените, както и флуидните мотиви на впечатляващите тавани, които не само насищат интериора със светлина, но и заглушават шума чрез акустични панели. В този проект за интериорен дизайн София заложихме на приятна светлина, меки форми и изискана цветова гама, с помощта на които създадохме уютно пространство, което оставя позитивно и запомнящо се преживяване.

  Приказен интериорен дизайн – София, Mr. Pizza

  Интериорен дизайн София 6

  Интериорен дизайн София – Mr. Pizza

  Не на последно място искаме да отбележим един проект за интериорен дизайн София – омагьосващият ресторант с площ от 1000 квадратни метра, разположен в столичния мол Paradise Center. Проектът за този конкретен интериорен дизайн София цели да обърне цялото пространство, както се завърта кристална топка. Градините са качени на тавана, а гостите ходят по облаците. Този интериорен дизайн София е завъртян в Rock&Roll вихър и създава вълшебен оазис – гурме за всички сетива. Неслучайно този проект за интериорен дизайн София на студио IDEA ни спечели награда от German Design Awards 2020, беше подреден като финалист за SBID International Design Awards 2019 и е носител на приза BIGSEE Interior Design Awart 2019 и  A’Design Award 2019.

  Част от нашите проекти за интериорен дизайн – София, България Публично пространство с неповторим интериорен дизайн – София, InterContinental Hotel Зашеметяващ дом с впечатляващ интериорен дизайн – София, Glorious Residence Апартамент с характерен и ясно изразен интериорен дизайн – София, кв. Изгрев Елегантен и луксозен дом с непреходен интериорен дизайн – София, Luxury Family Residence Високотехнологичен рехабилитационен център с уникален, модерен интериорен дизайн – София, България Приказен интериорен дизайн – София, Mr. Pizza