Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

дизайнер на къщи 

Дизайнер на къщи – перфектното решение за перфектен стил и уют

За разлика от апартаментите, къщите обикновено предлагат много повече жилищно пространство. Това е страхотно предимство, когато трябва да живеете в него, но често за собствениците на къщи е трудно да измислят какви мебели да използват, за да създадат достатъчно уют навсякъде. Ако и вие имате подобни терзания, IDEA има за вас перфектно решение – професионален дизайнер на къщи. Ето защо и как дизайнерът на къщи ще се превърне във ваше вдъхновение и дясна ръка.

Какво прави един дизайнер на къщи от IDEA

Дизайнер на къщи 1 - видими резултати

Дизайнер на къщи – професионално отношение

Вече знаете, че IDEA е студио за пълно обслужване в областта на обзавеждането. В нашия екип има специалисти по интериор, екстериор, архитектура, реализиране на проекти. Това ви позволява да разкажете пред нашия дизайнер на къщи за нуждите и начина си на живот, да зададете бюджет и… след известно време да се приберете в дома на мечтите си, без никакви повече усилия от ваша страна. Това е нашата страст – да създаваме стилни, живи, уникални и функционални домове, в пълен синхрон с вижданията на собствениците и в абсолютна хармония между детайлите.

В следващите редове ще говорим най-вече за ролята на дизайнера на къщи. Можете да разчитате на нашия дизайнер на къщи, за да получите пълноценна функционалност, изпипан дизайн, балансирана визия на всяко кътче от къщата – и в интериора, и в екстериора.

И все пак защо да използвате професионален дизайнер на къщи? Защото работата на професионален дизайнер на къщи носи изключително много ползи за собствениците. Ето каква е ролята на нашият дизайнер на къщи във вашия дом.

Ролята на професионалния дизайнер на къщи

Как да напълните огромния хол само с един диван и има ли какво друго да се сложи, за да не изглежда стаята празна? Колко шкафа е допустимо да наредите, без да претрупате пространството? Кои мебели си подхождат и какви килими ще променят усещането за стаята? Работата на професионалния дизайнер на къщи е да ви помогне в тези решения, но също така обхваща детайли, които е трудно да си представите.

Като начало, нашият дизайнер на къщи ще огледа добре сградата и ще изслуша подробно желанията ви. След това, на базата на професионалния си опит, ще ви даде съвети за вътрешното разпределение и оформление на пространствата с цел да станат максимално удобни за вашия начин на живот.

Втората стъпка, която ще предприеме професионалният дизайнер на къщи, е да създаде планове за екстериорния и интериорния дизайн. Те ще ви помогнат да си представите цялостната визия на къщата, да усетите стила, подредбата на мебелите, пространствата, хармонията на цветовете и текстурите.

След консултациите с вас и вашето одобрение, нашият дизайнер на къщи ще подбере конкретните мебели. В тази задача му помага мениджъра на проектите, който се грижи за практическата реализация на всеки дизайн на нашия дизайнер на къщи.

Оттук нататък дизайнерът на къщи оставя проекта в ръцете на изпълнителите ни. Но все пак следи как напредва проекта и се намесва, ако има нужда, за да гарантира резултата, който ви е обещал в предварителните разговори.

Какво може да свърши един дизайнер на къщи

Можете да разчитате на дизайнер на къщи не само за интериора на дома ви. Добрият дизайнер на къщи ще обмисли цялостна концепция, която включва екстериора, външните и вътрешните жилищни пространства. Така създава усещане за хармония и стилова цялост, за личен облик и индивидуалност на дома.

Защо да изберете добър дизайнер на къщи

Дизайнер на къщи 2 за най-функционални домове

Дизайнер на къщи – блестящи резултати

Изборът на дизайнер на къщи ще повлияе изключително много върху крайния резултат и начина ви на живот в този дом. Дори да видите наглед красив проект, неопитният и недостатъчно квалифициран дизайнер на къщи може да ви доведе редица главоболия – непредвидени или допълнителни разходи, забавяне на проекта, нефункционалност на помещенията, недобре балансиран стил.

И обратно, адекватният, квалифициран и опитен дизайнер на къщи ще съумее да прецени по-добре проекта и разходите, ще даде правилните съвети, ще организира по-добре пространството. Докато създава проекта, който за вас изглежда като красива подредба на мебели, такъв дизайнер на къщи ще обмисли добре всеки един невидим за вас детайл – потоците на движение в къщата, мястото топлинните и охладителни системи, безопасността на електрическите и водопроводните мрежи, бюджета и др.

Какво умее добрият дизайнер на къщи

Висококвалифицираният дизайнер на къщи е специалист с познания и умения в различни посоки.

На първо място, той е артист. Добрият дизайнер на къщи има перфектен усет за съчетаване на цветове и текстури, за да превърне помещенията в наслада за окото. Той успява да измисли нестандартни решения, да създаде точните акценти, да ги подчертае по правилния начин и да направи подходящ фон за красотата им. Артистичният дизайнер на къщи може също така да сътвори перфектната композиция на мебелите, за да придаде на стаите балансирана визия.

На второ място, професионалният дизайнер на къщи има познания и усет за стил. Това му позволява да следва вашите вкусове, като запазва цялостния стил на къщата. Дори в модерните еклектични стилове има тънкости, без които обзавеждането би се превърнало по-скоро в кич, и добрият дизайнер на къщи ги познава добре.

Разбира се, професионалният дизайнер на къщи има познания за материалите. Това му позволява да избере най-подходящите подови покрития за натовареното антре, кухненски плотове за запалени готвачи или здрави шкафове за детската стая. Така добрият дизайнер на къщи ще се погрижи не само за красотата, но и за издръжливостта на обзавеждането, като ще премахне от самото начало всички предпоставки за бъдещи проблеми.

Когато работите с висококвалифициран дизайнер на къщи, той ще има поне базови познания и по архитектура, електрически, водопроводни и газови мрежи, но също така ще разполага със специалисти консултанти, за да направи дизайна си така, че да не създаде никакви опасности в дома.

Добрият дизайнер на къщи умее да се поставя на мястото на клиента си, за да усети неговите нужди и начин на живот, но също така познава в детайли изискванията за функционално разпределение на пространството. Професионалният дизайнер на къщи има око за възможностите на сградата, както и въображение, за да съчетае всички свои умения в създаването на интериорен проект, който е не само красив, но и истински удобен за обитателите.

Изберете дизайнер на къщи от IDEA и се влюбете в дома си

Да, нашият дизайнер на къщи ще успее да ви накара да се влюбите в новия си интериор – той ще бъде точно толкова съвършен, колкото винаги сте искали. Но нашият дизайнер на къщи ще работи в екип с други професионалисти. Така студио IDEA ще превърне стените в истински дом, топъл, уютен, удобен, без вие да хабите нерви, време и усилия за това.

Ако вече сте готови за работа с дизайнер на къщи, потърсете ни още сега.

 

Какво прави един дизайнер на къщи от IDEA

Ролята на професионалния дизайнер на къщи

Какво може да свърши един дизайнер на къщи

Защо да изберете добър дизайнер на къщи

Какво умее добрият дизайнер на къщи

Изберете дизайнер на къщи от IDEA и се влюбете в дома си