Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 

Интериорен дизайнер

Интериорен дизайнер – правилният избор при създаването на функционално, стилно и елегантно пространство

Създаването на уютен дом, стилен офис или функционално място за работа или почивка е хармония от добре премислен замисъл и точната доза опит и креативност. Балансът между тези елементи е от изключително значение и само истински добрият интериорен дизайнер може да ви даде решения, които да изпълнят и дори да надминат всички ваши очаквания! Работата на интериорния дизайнер включва много аспекти, като един от най-важните е постоянната комуникация с клиенти и партньори. Да изградиш емоционална връзка с тях, да опознаеш техните навици и предпочитания, да запомниш важните детайли. Това е начинът интериорният дизайнер да създаде наистина функционално, стилно и елегантно пространство, което да отговаря на характера и стила на всеки клиент.

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме студио IDEA – екип от разнородни професионалисти: интериорни дизайнери, архитекти, мениджъри на проекти, всички необходими специалисти за реализирането на един проект до ключ. Ние работим с ясната целта да създаваме мечтания интериор, за нашите клиенти, но винаги стъпили на опита и професионалните си стандарти. За всеки интериорен дизайнер от нашия екип, създаването на функционални и естетически издържани пространства е много повече от професия. Това е страст! Мотивация, която ни кара да преоткриваме нови хоризонти, да не се съобразяваме с граници и лимит и да пренаписваме правилата. Интериорният дизайнер в екипа приема като своя мисия да вдъхне живот и характер и на най-малкия детайл в едно пространство.

Интериорен дизайнер – Студио IDEA

Интериорен дизайнер – Лукс и качество

Идейният двигател на студио IDEA е Алекс Ковачев – интериорен дизайнер с над 20 години опит в сферата на луксозните интериорни проекти. Носител на редица от най-престижните международни признания, номиниран за интериорен дизайнер на десетилетието в световен мащаб през 2019 година, Алекс Ковачев е интериорният дизайнер, който може да преобрази всяко пространство и да го превърне в запомнящо се, стилно и функционално такова. Той дава инерцията и поставя стандартите в работата, така че екипа от интериорни дизайнери на IDEA да създават проекти с непреходен стил, елегантност и индивидуалност, които не се влияят от модните тенденции, но следват иновациите. Бягаме от минимализма, но без да се отдалечаваме до противоположната крайност, като всеки интериорен дизайнер в екипа на IDEA твърдо държи на функционалността и естетическата издържаност.

Проекти на екипа интериорни дизайнери от IDEA можете да откриете на много места в страната и по света. От домове през хотели, ресторанти до яхти и самолети, почеркът на интериорния дизайнер от екипа на IDEA има своята идентичност и в същото време сякаш хомогенно се вписва в стила и стандартите на IDEA, което прави нашите проекти отличими.

КАК ПРОТИЧА РАБОТАТА С НАШ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР?

Създаването на интериор за дома или офиса е процес, който изисква търпение и желание. С помощта на интериорния дизайнер от IDEA ще изчистите цялостната концепция до най-дребния детайл преди дори да стартираме работа! Ролята на интериорния дизайнер включва както изслушването на предпочитанията и идеите на клиента, така и опознаването на неговата индивидуалност, за да изпълни желанията на клиента, но и да коригира някои решения, за да създаде пространство, което да удовлетвори и най-високите изисквания. Важно е интериорният дизайнер да прецени както каква е търсената визия и послание, които да носи помещението, така и неговата устойчивост във времето. Идеите, плановете и проектите на интериорния дизайнер преминават през процес на разработка и обсъждане, както с професионалисти архитекти и инженери, така и с клиента. Задачата на интериорния дизайнер е да създаде цялостен проект до най-малкия детайл, включващ всичко от разположение, през цветове, комбинация от материали, мебели, декори и текстури до атмосферата, такава, каквато ще представи индивидуалността на клиента.

Интериорен дизайнер – Студио IDEA

Интериорен дизайнер – Лукс и качество

КОМУНИКАЦИЯ МЕЖДУ ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙНЕР И СПЕЦИАЛИСТИТЕ, ОТГОВОРНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

В хода на реализирането на нашите проекти, Алекс Ковачев и останалите интериорни дизайнери на IDEA се намираме в постоянен контакт с проектния мениджър от екипа, а той от своя страна с доставчици от водещи световни брандове, мебелисти, други партньори и, разбира се, с клиентите. Основна задача на интериорния дизайнер и проектен мениджър е да спестят време и нерви, на клиента и да го отведат с лекота до момента, в който може да се наслади на съвместния ни проект.

Интериорен дизайнер – стилно и функционално пространство

Интериорен дизайнер

ИНТЕРИОРНИЯТ ДИЗАЙНЕР СЪЗДАВА ПРОЕКТ, КОЙТО ДА ИЗДЪРЖИ НА ИЗПИТАНИЯТА НА ВРЕМЕТО

Алекс Ковачев и интериорните дизайнери в екипа винаги гледаме в перспектива. Интериорните дизайнери от – IDEA вярваме, че едно пространство, независимо от своя характер, трябва да остане актуално не само към настоящия момент, но и да преминава красиво във времето. Затова и няма да откриете проект, реализиран от Алекс Ковачев или интериорен дизайнер от студио IDEA, който би могъл да се свърже с вече отминала, модна тенденция. За разлика от ежедневните покупки, които остаряват бързо и са от краткотрайно значение за своите собственици, обстановката в дома или офиса остава непроменена за по-дълъг период от време. Това е и причината, поради която Алекс Ковачев и целият екип от интериорни дизайнери на IDEA да не се ръководим от модните тенденции, а от енергията и характера на помещението, от индивидуалните стил на живот и стандарти на всеки клиент. Това прави проектите ни уникални – една от причините за успеха зад труда на всеки един интериорен дизайнер в екипа!

ФИНАЛНИТЕ ЩРИХИ СА ПОДПИСЪТ НА ИНТЕРИОРНИЯ ДИЗАЙНЕР

Обзавеждането и декорирането на готовото помещение позволява на интериорния дизайнер да нанесе финалните щрихи. Големи кресла и комфортни дивани, произведения на изкуството, функционални декорации, артистични решения, покриви превърнати в оазис за почивка, технологични решения – интериорният дизайнер ще се погрижи за всяко кътче на проекта. По-голямата част от решенията и предметите, които интериорният дизайнер избира да постави в дадено пространство, са винаги функционални и с цел да повишат качеството на живот. В останалите случаи, ако функцията им е единствено декоративна, те допълват разказа на интериора и цялостното усещане, замислени от нашите специалисти – интериорните дизайнери.

Когато работата на интериорния дизайнер приключи, за вас остава само удоволствието да се насладите на едно истински комфортно, елегантно и луксозно пространство, което ще почувствате като свое още щом прекрачите прага -!

Предстои ви обзавеждане на дома или искате да създадете елегантен офис, който да отговаря на визията на вашия бранд? Доверете се на екипа от интериорни дизайнери на IDEA и си гарантирайте комфорт и стил на едно ново ниво! Позволете на нашия екип от експерти интериорни дизайнери да създадат функционалното и елегантно пространство, за което винаги сте мечтали.