Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

ПРЕВЪРНЕТЕ ВАШАТА ВИЗИЯ В РЕАЛНОСТ С НАШИЯ ЕКИП ЗА АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ.

Ние вярваме, че всяка страхотна идея заслужава да бъде превърната в реалност, и сме тук, за да ви помогнем да направите това възможно. Независимо дали сте в процес на строеж на нов дом, реновиране на съществуващо пространство или търсите иновативни решения за интериорен дизайн, нашият екип от професионални архитекти и дизайнери е готов да ви съдейства. Използвайки своята креативност, експертиза и внимателно внимание към детайлите, ние работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, за да осигурим персонализирани и иновативни решения, които отговарят на техните уникални нужди и предпочитания. Нашата цел е да създадем не просто пространства, а преживявания, които ви вдъхновяват и радват.

ЗАПОЧНЕТЕ С НАС!

За да започнем процеса на създаване на вашия следващ архитектурен проект, моля, попълнете формата за запитване по-долу и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. Благодарим ви, че избрахте нас за вашите архитектурни нужди и вярваме, че заедно можем да направим вашия проект наистина изключителен.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ОТ НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ

Нека ви помогнем да превърнете вашия дом или офис в истинско бижу с уникален интериорен дизайн. Свържете се с нас сега, за да започнем работа върху вашите проекти и да направим вашите мечти за стил и комфорт реалност!