Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

КОЙ Е АЛЕКС КОВАЧЕВ?

Алекс Ковачев е основател и идеен двигател на най-успешното и награждавано в световен мащаб интериорно студио в България.

Заедно с екипа на IDEA, близо две десетилетия, работят по създаването на луксозни интериорни решения за жилищни и публични пространства, заведения, хотели, самолети, яхти и др.

Създаването на уникална и индивидуална концепция за всеки проект е в основата на техния успех. От цялостната визия до най-дребния детайл, екипът на Алекс Ковачев създава  дизайни неподвластни на времето. Проектите му съчетават по възможно най-финия начин характер, стил, функционалност, уют, балансиран усет към високотехнологичните решения и специално ръчно изработени ефекти, мебели и осветление.

Името на Алекс Ковачев е познато не само в България, но и по целия свят, проектите му живeят на 5 континента, а през 2019 г. е номиниран за дизайнер на десетилетието в световен мащаб от Международните награди за архитектура и дизайн.

alex-kovatchev

Студио за интериорен дизайн

Особено важно за нас е да създаваме дизайн, който преминава красиво през времето и не губи своята актуалност и блясък с годините. Приемаме го като инвестиция в добрия живот. Не следваме сляпо тенденции и не се водим от творческото си его, работата ни винаги е подчинена на нуждите и индивидуалността на клиента. Управляваме умело тайните на индустрията и владеем в дълбочина философията на лукса – ненатрапчив, дискретен, вплетен органично в тъканта на пространството. Разбираме нуждите и помагаме на нашите клиентите да достигнат своите цели в създаването на пространство, повишаващо качеството на живот, без да губят време и пари в стресови ситуации. За да гарантираме отличния резултат, сами изпълняваме всичките си проекти.

Приемаме работата си като изключителна отговорност – на всички нива от дългото пътуване, наречено интериорен проект. То започва с умението да слушаме внимателно нашите клиенти, да работим деликатно и приключва с прецизното изпълнение на последния детайл от новата среда и с усещането, че е реализирана една тяхна мечта.

Наш коректив е балансираната с годините симбиоза на опита и страстта за откриване на неизвестното. Ние предоставяме услуга за интериорен дизайн на световно ниво «до ключ» – включваща криейтив, технически инсталации, ремонт и обзавеждане до най-дребния детайл.

 

ОПИТ, НАТРУПАН ПРЕЗ ГОДИНИТЕ


,,Времето и опитът научиха мен и екипа ми да слушаме два пъти повече отколкото да говорим. Изразяваме се преди всичко с дизайна, който създаваме. Вслушваме се внимателно в желанията и спецификите, за да изпълним заданието по възможно най-добрия начин и да създадем луксозно и функционално пространството, за което клиентите ни мечтаят и което изразява тяхната индивидуалност. Мисията ни е да създаваме интериори за щастлив живот или успешен и ефикасен бизнес.“ – Алекс Ковачев

Някои от по-забележителните проекти са:

Al Sultan Mayfair - космополитен ливански ресторант в сърцето на Лондон, носител на престижната награда за дизайн на Restaurant and Bar Design Awards.Прочети повече

The Pearl Berlin - бар и нощен клуб в Берлин, носител на международни награди за дизайн и номиниран за най-добър бар в Европа от Restaur ant and Bar Design Awards.Прочети повече

DSTRKT London - бар и ресторант в Лондон, печелил престижни награди, включително наградата „Най-добър ресторант и бар“ на London Club and bar АwardsПрочети повече

Hotel InterContinental Sofia – дизайнът ни за емблематичния за София хотел е отличен от престижни форуми като World Hospitality Awards, A Design Awards, The International Hotel and Property Awards, Сграда на годината.

Прочети повече

МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ

 

 

През последните 18 години, проекти на Алекс Ковачев и студио Idea получават множество награди от престижни международни конкурси като German Design Awards 2020, London Club Awards, Restaurant and Bar Design Awards, International Property Awards, International Design Awards, BigSee Interior Design Awards 2019, A’Design Awards и др.
Сред най-награждаваните проекти са Mr. PizzaSublime Bachelor PadIntercontinental Hotel Sofia, ексклузивни проекти на частни домове в София, Лондон, Берлин, Москва, Лос Анджелис.

Но най-голямото признание за екипа остава оправданото доверие на клиентите!
А наградите? Те ни мотивират да бъдем все по-добри!

НАГРАДИ

Студио за интериорен дизайн – най-лесният начин да постигнете естетика и функционалност

Създадено преди повече от 2 десетилетия, студио за интериорен дизайн IDEA е горд носител на десетки международни награди и признания от експерти в цял свят.

Прочети още

Основателят и идеен двигател на студиото за интериорен дизайн IDEA – Алекс Ковачев, е създател на редица отличени интериори на домове, офиси, яхти, заведения и публични пространства, които не само печелят признания и сърцата на собствениците и посетителите, но през 2019 година подреждат Алекс Ковачев в листата на номинираните за престижната награда Дизайнер на десетилетието от Международните награди за архитектура и дизайн. През годините, екипът на студио за интериорен дизайн IDEA се разраства многократно, а нивото на разпознаваемост и интерес към работата ни преминава далеч отвъд границите на малката ни страна. Студио за интериорен дизайн IDEA реализира дизайнерски проекти от изключително висок клас, като нашите компетенции обхващат целия процес по менажиране на интериорния проект – от създаване на персонализирана концепция до финалното реализиране на нейните най-дребни детайли.

Какво отличава студио за интериорен дизайн IDEA от всички останали?

Студио за интериорен дизайн 1

Студио за интериорен дизайн IDEA

На първо място, всеки един професионалист от екипа на студио за интериорен дизайн IDEA е добър слушател. В основата на нашата успешна работа и стотиците реализирани проекти, които студио за интериорен дизайн IDEA има зад гърба си, стоят разговорите с нашите клиенти. С годините и опита ни се научихме, че трябва да слушаме два пъти повече, от колкото да говорим. Тези разговори, които екипът на студио за интериорен дизайн IDEA провеждаме с = клиентите, ни позволяваме да изпълним заданието по възможно най-добрия начин, да създадем пространството, за което нашите клиенти мечтаят и дори да надхвърлим очакванията им. Мисията на всеки един от екипа на студио за интериорен дизайн IDEA е да създадем интериори за щастлив живот или успешен бизнес.

Зад всеки проект има специални хора и ние работим за техните мечти. Избирайки студио за интериорен дизайн IDEA, всеки клиент получава проект, създаден точно по мярка. Основната цел на екипа на студио за интериорен дизайн IDEA е да оправдаем доверието, което клиентите ни гласуват. За да постигнем тази цел, всеки проект на нашето студио за интериорен дизайн е индивидуален и отнема различно време и енергия. Само така студио за интериорен дизайн IDEA може да гарантира проект „ушит“ по мярка.

Студио за интериорен дизайн 2

Студио за интериорен дизайн – интериорни решения за вашия бизнес

Натрупаният опит през вече близо 2 десетилетия на екипа на студиото за интериорен дизайн IDEA ни научи на много. Един от най-ценните уроци, който никой от студиото за интериорен дизайн не забравя, е това, че всяко пространство има своите уникални черти – предимства и ограничения, които задължително трябва да съобразим в името на отличния резултат. Това е и причината Алекс Ковачев и целият екип на студио за интериорен дизайн IDEA да не се ръководят сляпо от модните тенденции. Подобно на дреха от последна колекция на модния подиум, актуалните цветове, материи и мебели, например, не биха паснали на всяко едно пространство и ние от студио за интериорен дизайн IDEA добре знаем това.

Студио за интериорен дизайн IDEA създава пространствата за вашия ефективен бизнес

Всеки член от екипа на студио за интериорен дизайн IDEA знае, че интериорът на офиса е от ключово значение за изграждане на вашата бизнес идентичност. Но той е и също толкова значим като функционален елемент, който повишава ефикасността на бизнеса. Този ракурс няма как да бъде пропуснат от дизайнерите от студиото за интериорен дизайн IDEA. Годините практика и опит на студиото за интериорен дизайн IDEA ни научиха как интериорът на офиса може да подобри значително ефективността на екипите. Процесът на създаване на интериор за вашия бизнес от нашето студио за интериорен дизайн преминава през анализи на дейността и работния ден на екипа. По този начин студио за интериорен дизайн IDEA създаваме пространството, което не само да се превърне във визитка на вашия бизнес, но и да оформи начина на работа и да подобри ефективността на потока на информация. Всеки член на екипа на студио за интериорен дизайн IDEA вярва, че индивидуалният подход, който стъпва върху разбирането на есенцията и целите на конкретния бизнес, ни дава точната формула за интериор, който да покрие всички ваши очаквания. И дори да ги надмине!

Студио за интериорен дизайн IDEA ще създаде вашия мечтан дом

Студио за интериорен дизайн 3

Създайте мечтания дом със студио за интериорен дизайн IDEA

Създаването на уютно и функционално пространство, което да посреща след края на работния ден и да позволи на клиентите ни да се отпуснат и да забравят за стреса, е основна цел на студио за интериорен дизайн IDEA. Ние можем да превърнем всеки тип апартамент, къща, вила, ваканционно жилище, резиденция или друг вид сграда в стилната, уютна и функционална крепост, за която винаги сте мечтали. Изграждането на апартаменти и къщи е един изключително личен процес, в който екипът на студио за интериорен дизайн IDEA взима под внимание всеки детайл, независимо дали на вас ви се струва незначителен. От начина, по който предпочитате да пиете кафето си, до любимия ви цвят и музикален изпълнител – тези елементи позволяват на екипа от дизайнери на студио за интериорен дизайн IDEA да създадат уникално пространство, което да е отражение на вашите стил и предпочитания. В изграждането на вашия дом, ние от студио за интериорен дизайн IDEA взимаме под внимание навиците и предпочитанията на всеки член от домакинството, дори и домашните любимци. Така екипът на студио за интериорен дизайн IDEA създаваме функционално пространство за любителите на кулинарията, удобно място за четене на книга, спа зона, функционална и просторна гардеробна или превръщаме гаража ви в своеобразен шоурум за страстните любители на луксозните автомобили. Защото съвършената хармония между вътрешния и външния свят е част от нашето вдъхновение. Студио за интериорен дизайн IDEA ще ви преведе през процеса по изграждането на вашия – дом без излишни нерви и губене на енергия и време до щастливият момент на влизането през прага на напълно завършения ви мечтан дом!

Студио за интериорен дизайн 4

Студио за интериорен дизайн – доверете се на професионалистите!

Ако имате идея, но ви липсва време или възможност да я реализирате, екипът на студио за интериорен дизайн IDEA ще извърви всички крачки вместо вас – от скицирането на проекта, през боядисването и обзавеждането, до измиването на чашите и застилането на чаршафите.

Направете най-добрия избор за вашия интериор със студио за интериорен дизайн IDEA

Индивидуален подход, професионализъм на световно ниво на екипа, дългогодишен опит, стотици реализирани проекти – това са само част от причините да изберете студио за интериорен дизайн IDEA за вашия дом или офис. Позволете на нашия екип от студио за интериорен дизайн IDEA да създадем вашето специално пространството, което да бъде максимално функционално и да отговаря на вашия стил и характер! Изберете студио за интериорен дизайн IDEA за вашия уютен дом или успешен бизнес! Разгледайте още днес готовите проекти на студио за интериорен дизайн IDEA. При въпроси не се колебайте да се свържете с екипа на студио за интериорен дизайн IDEA на посочените контакти!

Студио за интериорен дизайн – най-лесният начин да постигнете естетика и функционалност Какво отличава студио за интериорен дизайн IDEA от всички останали? Студио за интериорен дизайн IDEA създава пространствата за вашия ефективен бизнес Студио за интериорен дизайн IDEA ще създаде вашия мечтан дом Направете най-добрия избор за вашия интериор със студио за интериорен дизайн IDEA