Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Бриз

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове, Проекти в продажба
About This Project

ИДЕА пое предизвикателството да създаде пространство, което е висока класа събрана само в 48кв.м.
Таванът е фокусната точка на пространството и е лесно да разберете защо. Изрисуваните детайли придават дълбочина и измерение на стаята, а използваните цветове са внимателно подбрани, за да допълнят изцяло белия интериор. Смело произведение на изкуството, което добави уникален щрих към пространството.

Изцяло белият интериор на имота е контрастен на цветните краски по тавана. Чистите линии и минималистичният дизайн създават усещане за простор, докато внимателно подбраните мебели и декор добавят топлина и характер. Изцяло бялата цветова схема създава усещане за единство и хармония в цялото пространство, като същевременно позволява на боядисания таван наистина да блести.

Въпреки минималистичния дизайн, нашият екип успя да създаде функционална и стилна всекидневна зона. Имотът разполага с удобен кът за сядане, кът за хранене, добре оборудвана кухня и уютна спалня. Всеки елемент от дизайна беше внимателно обмислен, за да увеличи максимално пространството и функционалността, като същевременно запази луксозното усещане на пространството.