Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

London Apartment

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове, Проекти в продажба
About This Project

Най-новият ни проект, разположен в сърцето на Лондон, разполага с впечатляващите 210 кв. м жилищна площ, която е внимателно проектирана, за да създаде усещане за простор и хармония.

Нашият дизайнерски екип черпи вдъхновение от най-новите тенденции в съвременния и модерен дизайн, за да създаде пространство, което е едновременно елегантно и функционално. Използвахме само най-добрите материали, за да създадем наистина луксозно усещане, с акцент върху естествените текстури и материали като камъка Тадж Махал, Marmo Carrara Oro и фурнир. Нашата палитра е вдъхновена от вечната елегантност на кашмир и мохер, с меки, приглушени тонове, които създават усещане за топлина и уют.

Използването на заоблени форми и извивки в цялото пространство създава усещане за плавност и хармония, позволявайки на естествената светлина да тече в цялото пространство. Ние включихме редица луксозни марки в нашия дизайн, включително Gio Pagani, Giorgetti, Flexform, Valcucine, Frato, Baccarat, Gaberdashery, Daytona, Unifor, Gessi, Loro Piana, Dedar, Casamance и Elitis, за да създадем пространство, което е наистина уникален и отразява изтънчения вкус на нашите клиенти.

В основата на нашата философия за дизайн е убеждението, че луксът е свързан с създаването на изживяване, което е едновременно елегантно и функционално. С кристално чисто стъкло и фокус върху създаването на усещане за ефирност и лекота, най-новият ни проект излъчва усещане за изтънченост, което е наистина несравнимо.