Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
ПРОЕКТ

NEW ОFFICE IDEA

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Офиси
About This Project

БЪЛГАРИЯ, ГР. СОФИЯ, / 700 КВ. МЕТРА

Дизайнът на офиса подсказва още от прага стила и стандарта на фирмата и разкрива нейния артистичен манифест. При проектирането на новия дом на IDEA целта ни бe да създадем луксозно и функционално пространство, което да осигури комфорт на служителите и в същото време да представи стила на работа, творческата визия и стандартите на студиото. Да демонстрира обхвата и качеството на работата на IDEA, подхода „до ключ“, който започва с грубата строителна площадка и завършва с най-малките детайли, като чашите за кафе.
Цветовото решение е меко като кадифе с нюансирани, топли неутрални тонове. А превъзходният синхрон между луксозен интериорен дизайн, най-високо ниво на функционалност и елегантност, майсторски създава визия със съвременно излъчване и непреходен дизайн.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

В интериора са вписани със стил и въображение някои от запомнящите се дизайнерски елементи от най-добрите реализирани проекти на IDEA. Елегантната, флуидна рецепция, е елемент, вдъхновен от дизайна за хотел InterContinental Sofia. Впечатлява акцентното осветление и скулптираните тавани, които са запазена марка на студиото. Овалните стени сякаш успокояват работната динамика. В конферентната зала камината е от цял блок травертин, а шкафовете с естествен седеф са с уникална визия. Екстравагантното решение за фиброоптичен таван в тоалетната напомня интериорния дизайн на клуб „The Pearl“ – Берлин.

Idea-award-winner 2022