Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

Интериорен дизайн за обществени помещения

 

Открити и закрити питейни барове, нощни клубове, изискани ресторанти, съвременни зали и галерии или друг вид помещения за обществено ползване – нашето портфолио представя богато разнообразие от награждавани интериорни проекти във всички гореизброени области. Ние ще комбинираме характер с функционалност и дизайнерски решения за WOW ефект, за да превърнем всяко едно помещение в произведение на изкуството.

ПРОЕКТИ

Публични пространства

Изисканата графична тема, материализираща духа на центъра на българската столица, е продължена в детайли като облицовки, пана, подбор на мебели и аксесоари.

Публични пространства

Феерията и съблазънта на нощния живот, изразена със средствата на светлината и дизайна – това е концепцията на Алекс Ковачев и студио IDEA

Публични пространства

Selfie Konditori e заведение в Тромсо, Норвегия, малък оазис от яркост в често дългите и мрачни северни дни и нощи.

Публични пространства

Подходихме към проекта за единствения по рода си в България високотехнологичен рехабилитационен център с идеята не само да имплементираме в него последните Hi-tech достижения и иновации в тази сфера, но и да осигурим на клиентите му уникално лично преживяване.

Публични пространства

Навлязохме дълбоко в митологията и тракийските култове, за да създадем един необичаен проект за СПА хотел с балнеологичен център.

Публични пространства

Mr Pizza Original е омагьосващ ресторант с площ от 1000 квадратни метра, разположен в мол Paradise, София.

Публични пространства

Nero е малък бар в Мурсия, Испания. Семплите форми на плотовете и бар столовете, както и подът от светло дърво, са в духа на скандинавската стилистика, която в Испания звучи с лека екзотична нотка.

Разгледайте и останалите ни услуги за интериорен дизайн