Свържете се с нас

Адрес: София 1715 , България, Ring Tower, ул. Околовръстен път 251.

Тел.: +359 898 67 90 60

Email: office@idea.bg

Facebook: fb.com/ideainteriorstudio/

 
Проект:

Modern and monochrome

Дизайнер:

Алекс Ковачев

Category
Домове
About This Project

ЗА ПРОЕКТА

Когато прекрачите прага на този дом, ще бъдете посрещнати от простор. Дневната е място, където изчистените линии и меките неутрални тонове създават усещане за спокойствие и уют. Големите прозорци пропускат обилно количество естествена светлина, която залива пространството и подчертава красотата на висококачествените материали и внимателно подбраните мебели.

 

Как постигнахме ефекта WOW?

Модерните висящи лампи и вграденото осветление добавят нотка на изтънченост и визуален интерес, осветявайки пространството с мека и приятна светлина. В центъра на дневната се намира елегантна мека мебел, който приканва за отдих и релаксация. 

Кухнята е съвременен шедьовър на естетиката. Изчистените линии и модерните шкафове в неутрални тонове създават изискан вид, а просторният остров с вградена мивка и работни плотове осигурява максимално удобство за готвене и хранене. 

В детската спалня уютът и забавлението са в центъра на вниманието. Просторното легло с мека табла в розов цвят създава уютна атмосфера, докато големите прозорци осигуряват изобилие от естествена светлина. Декоративните елементи, като цветни тапети и интересни акценти, стимулират въображението на децата и превръщат стаята в техния личен оазис на радост и игра. В банята се съчетава игривостта с функционалността. Цветните стени и модерните стъклени панели придават свежест и динамика на пространството, докато просторната мивка и удобните рафтове осигуряват всичко необходимо за комфортно ползване от децата. 

Създаването на този проект беше решена с концепцията за “повече от просто дом” – това е място, където луксът и комфортът се съчетават, за да предложат едно уникално изживяване. От внимателно подбраните материали до изискания дизайн и функционалност, всеки детайл е проектиран с мисъл за вашето удобство и удоволствие.